25-åringen som ble stukket ble brakt til Ullevål universitetssykehus, der han døde etter kort tid, bekrefter operasjonsleder Vidar Hjulstad i Oslo politidistrikt over for NTB.

Politiet ble varslet om knivstikkingen av Legevakten like etter klokken 2. Da hadde gjerningsmannen stukket fra utestedet.

– En norskutseende mann med militærfarget kamuflasjejakke kom inn på stedet, stakk ned 25-åringen og stakk av, sier Hjulstad.

Ifølge politiet var det mange mennesker på utestedet da knivdramaet fant sted. Det var et slags bransjetreff for taggere og skatere, men få skal ha fått med seg hva som skjedde, ifølge politiet.

– Politiet har fått vite at det var en slåsskamp på stedet, hvor en person ble slått og sparket av to andre. Om noen konkret har sett knivstikkingen har vi ikke oversikt over ennå, sier operativ uteleder Lasse Alver til Dagbladet.no.

Hjulpet av kamerat

En kamerat av 25-åringen hjalp ham i en drosje og fikk sendt ham til Legevakten. Skadene var imidlertid så alvorlige at Legevakten sendte ham videre til Ullevål universitetssykehus, forteller operasjonsleder Hjulstad til NTB.

Politiet holdt fredag morgen på med vitneavhør.