E-posten ble sendt til ulveforkjemper Svein Sørli fra Valdres, som sier til Gudbrandsdølen Dagningen at han ønsker å politianmelde ordføreren.

"Så vidt jeg husker er du en av aksjonistene som beklageligvis ikke ble tatt ut under uttaket av skadedyr i Østerdal i vinter. I Skåbu gjør vi det på en annen måte; vi skyter dem og graver dem ned", skrev ordfører Stenseng i e-posten til Sørli.

Svein Sørli sier han først sendte en e-post til ordføreren fordi han hørte at ordføreren oppfordret folk i Skåbu til å skyte ulv, selv om den ikke befant seg innenfor det området der fylkesmannen hadde gitt klarsignal for jakt. Svaret ble ikke helt som Sørli hadde trodd.

— Jeg reagerte sterkt da svaret kom, på at han som ordfører og offentlig person sender ut slike trusler. At han brukte adressen til Nord-Fron kommune gjør saken enda mer alvorlig, sier Sørli.

Ordfører Gunnar Tore Stenseng bekrefter at han har skrevet e-posten, men sier at han ikke mente det han skrev bokstavelig. Han kaller e-posten en spissformulering med glimt i øyet.