— Flyet med to av kistene landet 18.30. Den siste kommer 20.30, sier informasjonskonsulent i SAS Trine Løvberg til NTB.

Flere av de pårørende var søndag på Gardermoen for å motta bårene.

— Der er de blitt møtt av SAS-personell. Bårene blir brakt videre mandag til de respektive steder hvor de omkomne skal gravlegges, opplyser Løvberg.

17 bårer

Bårene med 17 av de omkomne fra SAS-ulykken i Milano kom til Arlanda i Stockholm søndag ettermiddag. Tre av de omkomne er altså norske statsborgere og ble fraktet videre til Norge.

Ifølge informasjonssjef i SAS i Sverige, Bert Ternert, ble bårene med 14 svenske statsborgere ført i kortesje eskortert av politi til rettsmedisinsk klinikk i Solna. SAS-flyet med bårene parkerte i en hangar og området ble sperret av, skriver det svenske nyhetsbyrået TT.

Italia

Totalt omkom 118 personer i ulykken på Linate-flyplassen i Milano den 8.oktober. 110 av personene satt i SAS-flyet og av disse var tre norske statsborgere. Også en seks år gammel gutt som omkom, var bosatt i Norge. 17 av passasjerene og fire i besetningen var svenske.

All identifisering av omkomne foregår i Italia.

— Det er en selvfølgelighet. Man må vite hvilke kropper som hører til hvor før du utleveres, sier sjef for det svenske Kripos, Lars Nylén til TT.