Mannskap fra Røde Kors og Norske Redningshunder forsøkte å kartlegge strekningen Spiterstulen-Lom i Gudbrandsdalen hvor 26-åringen kan ha gått. Redningshelikopteret fra Rygge skal forsøke å kartlegge området sørover i Jotunheimen.

— Ingen vet hvilken retning kvinnen har tatt etter at hun gikk fra Spiterstulen den 4. juni. Det er vanskelig å søke for området er stort, sier vakthavende redningsleder Eirik Walle ved Hovedredningssentralen for Sør-Norge til NTB.

Det er mange personer som oppholder seg i fjellet om dagen og derfor er det lite som tyder på at Marijke Vervoort har holdt seg til de opptråkkede løypene i området. Dersom hun skulle har kommet ut for en ulykke langs en av disse stiene ville hun trolig ha blitt funnet.

— Vi har få tekniske spor etter henne. Men det er dårlig telefondekning i store deler av det området vi søker i, så det er ikke lett å vite hvor hun kan ha gått, sier Walle.

I tillegg til letemannskapene er også venner og pårørende til den savnede 26-åringen kommet til området for å delta i søket.