Her er en del eksempler:

På Voss for en drøy måned siden måtte en vordende brudgom fraktes til sykehus med flere brudd i ryggen etter et mislykket strikkhopp. Kameratgjengen hadde med instruktør, men likevel gikk det galt da brudgommen skulle hoppe fra Gjernesbrua. Den gifteklare skal ikke ha fulgt instruksjonene, og hoppet ut med hodet først. Det medførte et kraftig rykk i strikken da den ble stram.

Lovens lange arm

Ikke sjelden medfører utdrikkingslag konflikter med lovens lange arm. Det skjedde med en 28 år gammel bergenser som dro til Voss for å drikke ut en kompis. Mannen blandet seg inn i vaktenes inngripen for å rydde opp i et slagsmål på et diskotek. 28-åringen grep tak i slipset til dørvakten og strammet til. For dette måtte han ut med 6000 kroner i bot og 1000 i saksomkostninger.

En 28 år gammel vordende brudgom ble dømt til 60 dagers fengsel, 20 av dem ubetinget, etter å ha slått til en annen mann under utdrikkingslaget sitt. Foranledningen skal ha vært at fornærmede knep den gifteklare firebarnsfaren på pungen.

Lensmann i knipe

Lensmannen i Karasjok fikk for et par år siden et kraftig rapp over fingrene etter å ha spilt en av sine betjenter et puss, få dager før han skulle gifte seg. I full uniform og med skarpladde våpen overtalte han sin betjent til å rykke ut for å pågripe en angivelig bevæpnet og beruset desperado på Finnmarksvidda. Aksjonen var vorspiel til et utdrikkingslag betjenten var uvitende om.

16. mai stilte en gjeng opp på Torgallmenningen og demonstrerte mot buekorps. Opphavsmannen Sigmund Fjose fra Oslo ble «tauet» inn til NRKs studio på Minde og intervjuet. Der utgjøt han sine motforestillinger mot buekorpsene. Først etter sending fikk programlederen vite at det hele var en bløff i forbindelse med Fjoses utdrikkingslag.

«Geddien» auksjonert bort

Brann-spilleren Geirmund Brendesæther opplevde for noen år siden å bli auksjonert bort til en kvinne på utdrikkingslag. Selv om Brann tok langt flere poeng da enn nå, gikk «Geddien» på billigsalg, nærmere bestemt for 650 kroner ...

Og en annen kjendis, Bjørn Dæhlie, måtte i sitt eget utdrikkingslag synge Frank Sinatras «My Way» iført bjørnekostyme på en kro i Trysil.