Kvinnene som ble funnet døde i boligen på Mastmoen i Elverum mandag kveld, var mor (64) og datter (41).

Politiet og Kripos avsluttet tirsdag sine tekniske undersøkelser på stedet, men vil ikke opplyse om det kan ligge en kriminell handling bak dødsfallene.

– Vi avventer nå i hovedsak den foreløpige obduksjonsrapporten, og den er forventet onsdag ettermiddag. Den vil bli viktig og avgjørende for hva som skjer videre i saken, sier informasjonskonsulent Kari-Anne Dobloug i Hedmark politidistrikt til NTB.

Sjelden besøk

Det er den eldste kvinnen som eide leiligheten. Hun var enke og skal ha bodd alene. Hun har også en datter til som bor i Elverum.

– Familien ønsker ikke oppmerksomhet rundt saken. Det er veldig tragisk å miste to familiemedlemmer, sier politiet til NTB.

Naboer til den 64 år gamle kvinnen sier de er sjokkerte over det som er skjedd. De betegner det hele som tragisk og ufattelig, skriver Østlendingen.

– Kvinnen var enke. Hun hadde to voksne døtre. Noen annen nær familie kjenner vi ikke til, sier tre av de nærmeste naboene.

De sier de opplevde den 64 år gamle kvinnen som stille og fredelig. Kvinnen skal ha hatt sitt arbeidssted ved sykehuset i Elverum. Ellers var hun mest opptatt av å stelle hus og hage, og skal sjelden ha hatt besøk av andre enn døtrene, ifølge naboene.

Flere avhør

Politiet hadde lite nytt å fortelle under en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

Etter at dødsfallet ble kjent, har politiet avhørt naboer og familien til kvinnene. Tirsdag ettermiddag var det fortsatt en del avhør som gjensto, men politiet regnet med å bli ferdig med avhørene i løpet av kvelden.

– Hva som så langt er fremkommet i vitneavhørene ønsker vi ikke å komme fram med, sier informasjonskonsulent Dobloug i Hedmark politidistrikt.

Hvor i boligen de to kvinnene ble funnet vil ikke politiet opplyse noe om. Heller ikke i hvilken forfatning de døde var i da de ble funnet, eller om det er funnet noe drapsvåpen. Politiet vil heller ikke opplyse noe om hendelsesforløpet rundt dødsfallene.