Politiet i Sirdal gjenopptok i helgen søket etter en tysk skiløper. De tre andre i skifølget hans ble funnet omkommet 18. februar.

Helgens søk ble resultatløst, opplyser lensmannen i Sirdal, Egil Netland, til fvn.no søndag kveld.

Åtte skutere og letemannskap fra politi, Røde Kors, Rovernes beredskapsgruppe og Øvre Sirdal letegruppe deltok i søket etter den savnede 36-åringen. I helgen er det blant annet blitt gjort søk rundt Taumevatnhytta hvor tyskerne overnattet før de la ut på den fatale skituren.

Dette er den sjette dagen letemannskap er ute for å søke etter den savnede tyskeren. Han forsvant trolig etter hjelp da skifølget hans ble overrasket av dårlig vær.

Etter helgens resultatløse søk vil politiet nå trappe ned søket etter 36-åringen.

– Vi kommer til å ta sporadiske sjekker etter hvert som snøen nå begynner å smelte. Vi håper å finne ham før noen skiturister gjør det, sier Netland til fvn.no.

De tre omkomne turgåerne som ble funnet på Taumevatni Sirdal 18. februar er Gerald Buerger, hans kone Irmgard Buerger og deres datter Katrin Buerger. De kommer alle opprinnelig fra byen Langenau i provinsen Brand-Erbisdorf i Tyskland. Den savnede 36-åringen er Katrin Buergers kjæreste.