Torsdag ettermiddag fant to forbipasserende en død person ved Dølerudveien nær gården til Foreningen for omplassering av dyr (FOD) på Klemetsrud i Oslo. Det var ansatte ved gården som fant den avdøde da de var ute og luftet hunder. De ansatte ved FOD-gården skal ha kjent en spesiell lukt siden i sommer, ifølge Dagbladet.

Dødsfallet betegnes som mistenkelig. Dersom det viser seg at vedkommende er drept, er dette i så fall den fjerde drapssaken i Oslo på drøyt to uker.

Funnet i grøften

Etter det NTB erfarer, dreier det seg om en mann, men politiet ville torsdag kveld ikke si noe om avdødes kjønn eller alder.

— Personen ble funnet ved en grusvei i nærheten av en snuplass. Avdøde lå i grøfta, sier kriminalvaktleder Lennart Kyrdalen i Oslo politidistrikt til NTB.

Vedkommende vil bli obdusert fredag formiddag, og politiet regner med at de kan si noe om dødsårsaken i løpet av dagen.

Politiet sperret torsdag av stedet der avdøde ble funnet nær et skur ved Dølerudveien 1. FOD-gården ligger om lag en halv kilometer fra det avsperrede området.

Fant gjenstander

Kriminalteknikere gjorde torsdag flere funn på stedet der avdøde ble funnet.

— Dessverre ble det ikke funnet verken biler eller sykler i nærheten, så vi vet ikke hvordan personen har kommet dit. Vi har hentet gjenstander fra stedet som vi skal undersøke nærmere, sier Kyrdalen.

Vedkommende ble funnet i 15.45-tiden torsdag.