ARNE GÅSSAND (39) er ansatt som daglig leder for Atelier Hødnebø på Nesttun. Gåssand kan vise til en lang bakgrunn innen møbelbransjen. Atelier Hødnebø er en franchisekjede, med et bredt sortimentet av møbler og interiør.

FRODE RINGSEVJEN (30) er ansatt som assisterende kirkegårdleder ved Åsane kirkegårsdistrikt. Kirkegårsdistriktet ligger under Den norske kirke. Ringsevjen er utdannet cand. agri. fra Norges Landbrukshøyskole. Ringsevjen kommer fra stilling som rådgiver i Veksthusringen.

PÅL EDVIN AANENSEN (35) er ansatt somregionsjef Vest og Nord i Jotun. Aanensen har de siste 5 år jobbet som salgskonsulent i samme firma. Aanensen er utdannet bedriftsøkonom fra NHH, i tillegg har han spesialiseringsprogram i markedsføring.

JON BRANDSAR (49) er utnevnt til konserndirektør med ansvar for oppfølging av Statkraft sine regionale selskaper i Norge.

JØRGEN ERIKSEN (49) (foto) er ansatt som regionleder i NKI Fjernundervisning, Bergen. Eriksen får ansvar for salg av NKI Fjernundervisning sine produkter i Vestlandsfylkene, i hovedsak rettet mot bedriftsmarkedet. Eriksen har utdanning i fra Sjøforsvaret og sin yrkeserfaring i hovedsak fra databransjen.

TROND LYGRE (33) er ansatt i stillingen som salgskonsulent i firmaet Jotun. Lygre har de siste fire årene vært distriktssjef for Rikett A/S. Lygre er utdannet maler og gulvlegger.

MAGNUS ALVESTAD (31) (foto) er ansatt som seniorkonsulent i det bergenske IT-konsulentselskapet Webstep. Alvestad har utdanning i informatikk fra Universitetet i Bergen.

Ønsker du omtale av nyansatte medarbeidere? Send tekst og

bilde til nyjobb@bt.no