Inga Sverdrup

Kjell Alrich Schumann hadde planer om å drive eksport av luksuriøse biler til Dubai. Han måtte i dag i retten innrømme at bilene ikke hadde kommet han i hende på helt ærlig vis.I følge Schumann "hentet han" ut bilene han skulle selge.

-Når du sier hente ut. Det betyr stjele? ville dommer Helge Bjørnestad vite

— Ja,svarte Schumann tørt.

Gjennom dagen har det kommet frem at Schumann har hatt en svært omfattende bilpark å ta hånd om. Stadige bilbytter og parkering av biler på strategiske plasser skal ha opptatt mye av hans tid. Det var i forbindelse med et bilbytte Schumann ble pågrepet og arrestert.

På slutten av dagen i dag gikk aktor gjennom Schumanns fangst. På et knapr halvår skal Schumann tilsammen ha stjålet ti biler, og han erkjente seg skyldig for samtlige tyverier.

Disse bilene har Schumann "hentet ut"

— En Lastebil, stjålet 24/09/03. Bilen ble brukt til å frakte to Ford Excursion til Stavanger og ble senere satt fyr på.

— En beige VolvoV70 XC, stjålet fra Hagtornveien 1 26/11/03

— En lexus stjålet den 07/12/03 fra en Toyata bilforretning.

— Mercedes e200k, stjålet fra Glomdal bilsenter 08/12/03. Schumann krasjet med denne bilen på hundvåg i Stavanger og kjørte den så til Gardermoen.

-To Ford Excursion ble stjålet fra Ford på Hamar 20/02/04 De var tiltenkt brukt under ranet, men Schumann sier han ombestemte seg og de ble fraktet tilbake til Oslo

— En volvo perleblå V70, stjålet 20/02/04 fra en bensinstasjon mens motoren gikk på tomgang

— En sort Volvo V70 XC stjålet 05/03/04

— Range Rover, stjålet fra Bilia på Økern 04/05/04

— En Volvo V70s, stjålet fra Bilia i Kongsvinger.