Begge avisene har også ledere om bryllupet. The Times drar nok en gang opp Mette-Marit Tjessem Høibys fortid, men skriver at det norske folk har vært rask til å tilgi henne, og at hun er blitt stadig mer populær.

Trenger nytt medlem The Daily Telegraph skriver også om den kommende kronprinsessens fortid, men mener at hun ikke har noen grunn til å bekymre seg. –Den norske kongefamilien trenger ett nytt medlem. For øyeblikket består den bare av fire personer. Tatt i betraktning av at adelen ble avskaffet tidlig på 1800-tallet og monarkiet først ble gjeninnført i 1905 etter en folkeavstemning, er det en akutt mangel på blått blod. Frøken Høiby vil berike miksen, ikke vanne den ut, skriver den britiske avisen.

Eventyr The Times mener bryllupet er et moderne eventyr. –I dag vil Norges mest populære ungkar – og nordmenn, som en nasjon av fiskere forstår betydningen av "en god fangst" — gjøre frøken Høiby til sin brud. Han har gått fra det første møtet til bryllup på bare 24 måneder. Gamle kong Olav, som lot sin sønn, den nåværende kongen, gå gjennom en ti år lang utholdenhetsprøve før han fikk gifte seg med en kvinne av folket, ville kanskje ha snudd seg i sin grav. Men det norske folket bør feire, skriver The Times.

Fire timer I reportasjen inne i avisen er The Times' reporter mest opptatt av at prins Charles bare vil tilbringe fire timer i Oslo. Han vil kun være til stede under vielsen i Domkirken, ikke på banketten. En talsmann for prinsen understreker at prins Charles gleder seg til bryllupet og at det ikke er uvanlig for ham å foreta så korte besøk til viktige familiebegivenheter.