Politiet fikk melding om ulykken lørdag, skriver VG Nett, som siterer ledauphine.com.

Funnet på 2500 meters høyde Mannen ble ifølge politiet funnet omkommet i fjellet i nærheten av Chamonix i De franske alpene. Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent. Det eneste politiet vet er at han krasjet inn i fjellveggen, skriver VG Nett.

Utenriksdepartementet (UD) bekrefter søndag ettermiddag at en nordmann har mistet livet i en ulykke i Frankrike.

— En 28 år gammel norsk mann ble funnet i 2.500 meters høyde i et fjellområde ved Chamonix i går morges, sier underdirektør Ragnhild Imerslund i Utenriksdepartementet til Aftenposten.no søndag.

Ifølge UD er familien varslet.

Det var en turgåer som hadde sett seilet i fjellsiden som lørdag varslet politiet i Frankrike om ulykken, melder Radio Alpes .

Setter ned ulykkeskommisjon - Vi har fått beskjed om dette i miljøet. Vi fikk beskjed av vår faglige leder i klubben som vedkommende tilhører i går, sier fagsjef Arne Håkon Hillestad i Hang- og paragliderseksjonen i Norges Luftsportforbund til Aftenposten.no.

— Vi vet at han tok gondol opp mot fjellet på fredag klokken 12, og at han ble funnet lørdag morgen av noen turgåere i en bratt fjellside, uten at vi vet mer om omstendighetene eller når dette skjedde, sier Hillestad.

Han sier at den omkomne nordmannen var medlem i luftsportforbundet.

— Vi vil nå sette ned en ulykkeskommisjon for å få klarhet i hvordan ulykken skjedde. Vis samarbeider da med den norske ambassaden og de franske myndighetene, sier Hillestad til Aftenposten.no.