Nå er han siktet for legemsbeskadigelse på en mann (39), fårAftenbladet opplyst. Mannen som var i klammeri med Hani skal ha blitt stukket ihodet med en skarp glassgjenstand festet til et håndtak. 39-åringen måtte sysyv sting etter slagsmålet.

Inne i fengselet

-Jeg ønsker på det nåværende tidspunkt verken å bekrefte elleravkrefte dette, sier politifullmektig Kathrine Sevheim i Rogalandpolitidistrikt til avisen.

Den dramatiske hendelsen skal fant sted inne i fengselet 5. augusti år. Kriminalomsorgen politianmeldte voldsepisoden like etterpå. Aftenbladetlyktes fredag ettermiddag ikke i å få kontakt med leder i Stavanger fengselTanja Rosså Ødegård.

Angrepet på medfangen fant sted mindre enn to måneder etter atGulating lagmannsrett dømte Jusuf Hani tilfengsel i seks og et halvt år, ogdermed avsluttet rettsoppgjøret etter tidenes største norske ran.

Var pengeplukker

Jusuf Hani var den siste av Nokas-ranerne som ble pågrepet. Etterå ha gått i dekning i Makedonia etter anslaget på Domkirkeplassen i påsken2004, valgte han i august 2009 å melde seg for norsk politi. Det skjedde etterat politiet i lang tid hadde hatt kontakt med ham for å få ham til å komme tilNorge for å gjøre opp for seg.

Med dommen i lagmannsretten fra juni i år, ble han godt betalt forå melde seg til politiet og tilstå at han var en av pengeplukkerne inne itellesentralen. Ikmet Kodzadziku, den andre svensk-albaneren som deltok iNokas-ranet, ble med sin dom på 13 år bak lås og slå straffet dobbelt så hardtav det norske rettsvesenet som bestekameraten fra gjengmiljøet i Göteborg.

Aftenbladet forsøkte fredag ettermiddag å få kontakt med JusufHanis forsvarer, Abdelilah Saeme. Advokaten besvarte ikke henvendelsene.