Nordfjordeid (NTB): Sp-leder og kommunal— og regionalminister Liv Signe Navarsete reagerte sterkt da hun ble kritisert av en velger under et valgkampmøte på Nordfjordeid i Sogn og Fjordane onsdag.

Navarsete ble møtt av gråtende kvinner da hun kom til operahuset i Nordfjordeid. Sp-lederen sa til de fremmøtte at hun nå vil vurdere om partiet hører hjemme i regjeringen, melder TV 2.

– Jeg vil dere skal vite at vi er noen som kjemper for at folk i distriktet skal ha tilbud, sa Navarsete.

I møte med folket i en region der velgerne er i opprørsstemning mot regjeringens sykehuspolitikk, anklaget en velger Navarsete for å svikte distriktene.

– I denne saken har Senterpartiet stått for distriktsnedbygging, sa velgeren.

Det reagerte Sp-lederen sterkt på.

– Du vet ikke hva du snakker om, du vet ikke hva du snakker om, det er jeg som har sittet i forhandlinger i lange dager og lange netter i flere timers telefonkonferanser, sa en opprørt Navarsete.

Statsråden har fått kritikk etter at regjeringen i forrige uke bestemte seg for å legge ned føde- og ortopediavdelingene ved lokalsykehuset på Nordfjordeid og fødetilbudet i Lærdal.

Onsdag morgen forklarte Navarsete hvordan hun har kjempet en ensom kamp for lokalsykehusene i regjeringen.

– Jeg er overkjørt og trampet ned i denne saken her, totalt. Alle i regjeringen vet hva jeg mener om det, alle i underutvalget vet hva jeg mener om det. Og jeg har sagt at jeg kom til å si det offentlig, sa Navarsete i et radiointervju.

Se videoen av Navarsete på TV 2s nettsted.