Møttes via venner etter å ha snakket daglig med hverandre på telefon i en måned.

— Hva setter du mest pris på hos kjæresten din?

Minh-Thu: - Han er en utrolig sterk person, har sine meninger og står for dem. Samtidig som han er macho, forstår han kvinner veldig godt. Han røyker ikke, og det synes jeg er utrolig positivt.

Si: - Hun er veldig ærlig og forståelsesfull. Vi har vært gjennom mange tøffe perioder i forbindelse med at vi åpnet kafeen. Hadde vi ikke kjent hverandre så godt, så hadde det ikke gått. Jeg er en vanskelig person å jobbe med, og vil at folk skal gjøre ting på min måte. Det kan nok tirre.

— Hva irriterer deg?

Minh-Thu: - Han blir hissig for småting og skjønner i likhet med gutter flest ikke alltid hintet, men misforstår i stedet.

Si: - Det er ikke så mye som irriterer meg, bortsett fra når hun gjentar ting.

— Hva gjør dere for å pleie forholdet?

Minh-Thu: - Der er vi flinke. Vi liker godt romantiske middager, gir hverandre massasje, tar fotbad, unner oss litt luksus eller går på kino. Vi har felles interesser, spiller biljard og bowling med venner. Stort sett er vi alltid sammen.

Si: - Jeg husker viktige datoer og gir henne en liten gave ved slike anledninger.

— Hva er den største utfordringen i forholdet deres?

Minh-Thu og Si: - Å balansere forholdet til egen familie, svigerfamilie og samtidig ta hensyn til hverandre.

— Hvor viktig er kjærligheten?

Minh-Thu. - I begynnelsen er forelskelsen intens og veldig sterk, men kjærligheten har forskjellige faser. Det er viktig å holde på gnisten og bevare den. Å huske på hva det var som startet dette. Han er den første kjæresten min, og jeg vil at dette skal vare livet ut.

Si: - Jeg har hatt noen forelskelser i ungdomstiden og i likhet med alle andre har vi hatt våre opp- og ned-turer. Vi forstår hverandre. Hun er den jeg ikke kan miste.

SJELEFRENDER: Le Minh-Thu og Le Si Quoc tilbringer nesten all tid sammen.<p/>
Foto: Gidske Stark