Etter som tiden går blir politiet bare mer og mer sikre på at det ikke er snakk om noen frivillig forsvinning.

— Vi etterforsker saken som et drap, sier etterforskningsleder John Borgen.

Politiet i Skien fikk i formiddag bistand fra en Kripos-etterforsker som er ekspert på analyse av informasjon fra mobiltelefoner.

Han medgir at politiet har forventninger til disse resultatene.

— Vi tror utskriftene vil gi oss interessant informasjon.

Politiet vet at 28-åringen hadde mobiltelefonen med seg da hun forsvant, men på et foreløpig ukjent tidspunkt ble den slått av. Signalene som mobiltelefonen sender ut, kan gi svar på hvor hun befant seg da dette skjedde. Utskriftene kan også gi opplysninger om hvilke personer Gry eventuelt har ringt, og om hun selv er blitt oppringt.

Ikke klart — Vi jobber for fullt med å sjekke telefonutskriftene. Foreløpig er ikke resultatene klare, fortalte Borgen til NTB mandag formiddag. Han sa videre at det ikke er kommet fram opplysninger i løpet av helgen som gjør at politiet er kommet nærmere en løsning på forsvinningsgåten.

— Etterforskningen fortsetter derfor med full styrke. Vi er nødt til å være optimister, sa Borgen.

Ikke frivillig Politiet har totalt mottatt over 200 tips i saken. Foreløpig har de ingen sikre vitneobservasjoner av den savnede Skiens-kvinnen. Søket etter Gry har pågått i hele helgen, og fortsatte mandag.

— I tillegg til å søke etter henne, vil vi fortsette med rundspørringer, sjekke tips, foreta avhør av vitner og sjekke mobiltelefonutskriftene, forteller Borgen.

NTB