Avhørene startet søndag kveld. De tre som er siktet for å ha drept to dørvakter ved utestedet Chez i Moss, er plassert på hver sin politistasjon — i Moss, Fredrikstad og Sarpsborg. Ifølge politiinspektør Jon Granrud i Moss er dette gjort for at det ikke skal være mulig for dem å kommunisere med hverandre.

Granrud bekrefter samtidig overfor Dagbladet at politiet leter etter en fjerde gjerningsmann.

— Han er internt etterlyst i politiet. Vi mener å ha en viss kontroll på hans bevegelser og regner med at vi får tak i ham i løpet av relativt kort tid, sier Granrud til Dagbladet.

Ifølge Aftenposten har også flere vitner hevdet at det var en fjerde gjerningsmann innblandet i knivstikkingen.

Mange vitner

Det pågikk søndag omfattende vitneavhør.

— Vi har avhørt mange av gjestene på utestedet. Det var svært mange til stede, og avhørene vil pågå i flere dager, sier Granrud til NTB.

Han ville søndag kveld ikke gi noen opplysninger om hva som var kommet frem i avhørene.

Alle de tre mennene som er pågrepet er siktet for forsettlig drap eller medvirkning til forsettlig drap, opplyser politiførstebetjent Petter-Harry Eriksen ved Moss politistasjon. De tre siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling mandag formiddag.

De tre er alle i starten av 20-årene, de er norske statsborgere, men av utenlandsk opprinnelse. Alle er kjente for politiet i forbindelse med tidligere kriminelle handlinger. To av dem ble pågrepet i Skippergata i Oslo et par timer etter at drapene fant sted, mens tredjemann ble pågrepet i Bærum utpå morgenkvisten.

(NTB)

ÅSTEDET: To dørvakter ble stukket ned og drept på utestedet Chez i Moss sentrum natt til søndag.
Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX