Minnestunden ble arrangert på riksvei 115, akkurat der ulykken skjedde ved 23-tiden fredag kveld.

Natt til lørdag samlet minst 100 ungdommer seg på kommunehuset, forteller ordfører Tor Melvold i Trøgstad kommune i indre Østfold. Han tror det er mange som trenger trøst.

– Dette er noe kriseteamet vårt har vurdert som et behov, og noe som er riktig å gjøre i denne situasjonen, sier Melvold til Smålenenes nettutgave.

De lokale som deltok i redningsarbeidet skal også delta på minnesamlingen, sier ordføreren, som tror de fleste i Trøgstad er preget av ulykken.

Tre fra Trøgstad Tvillingparet på 19 år var fra stedet, og det er også den ene 19-åringen som ble skadd i ulykken. Den andre skadde 19-åringen er fra en av nabobygdene, Mysen, som natt til lørdag også ble rammet av en dødsbrann.

Begge de skadde er innlagt på Ullevål universitetssykehus. De har begge fått bruddskader. For den ene betegnes skadene som alvorlige. Den andre slapp fra ulykken med lettere skader.

Så langt er det uvisst hvem av de fire som kjørte bilen da ulykken skjedde ved 23-tiden fredag kveld.

– Bilen tilhørte en av de to som omkom, men vi vet ikke hvem som kjørte. Vi vet heller ikke hva som var årsaken til ulykken, sier operasjonsleder Anders Oksvold i Østfold politidistrikt til NTB.

Glatt I hele Follo og Østfold var det svært glatte veier fredag ettermiddag og kveld.

Det var ingen andre biler involvert i ulykken som skjedde da ulykkesbilen kjørte av veien i en sving og gikk rundt flere ganger på et jorde.

To av de fire lå utenfor bilen da politiet kom til stedet, mens to satt fastklemt inni bilen, ifølge Oksvold.

To 19 år gamle tvillingbrødre omkom i en trafikkulykke på riksvei 115 i Trøgstad sent fredag kveld.
THOMAS ANDERSEN / SCANPIX