Kongefamilien så ut til å kose seg under skirennet. Hele kongefamilien er samlet på Prinsehytta i påskeferien. For kongefamiliens to nyeste tilskudd, kronprinsesse Mette-Marit og Ari Behn, er dette første gang de tilbringer påskeferien på kongefamiliens hytte på fjellet.

Kronprinsesse Mette-Marit brakk ankelen onsdag ettermiddag og hinket rundt på krykker mens de andre satte utfor på ski. Etter at kronprins Haakon hadde kommet vel i mål fikk han et skikkelig påskekyss av henne.

Mette-Marit må gå med gips i inntil seks uker, og er sykmeldt inntil videre. Ferien fortsatte likevel omtrent som planlagt, men hun fikk altså ikke delta i påskeskirennet.

Ari Behn satset friskt i påskeskirennet og satte utfor med startnummer 43 på brystet. Turen endte imidlertid med et fall like før mål.

(NTB)

Kongefamilien koste seg under det tradisjonelle påskeskirennet ved Sikkilsdalsetra påskeaften formiddag. Fra venstre, Ari Behn, prinsesse Märtha Louise, kronprins Haakon som gir kronprinsesse Mette-Marit et påskekyss og kong Harald.
Foto: Jarl Fr. Erichsen/SCANPIX