— Vi tror det er to gjerningsmenn og at vi nå har pågrepet den ene, opplyser operasjonsleder Vidar Hjulstad ved Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet pågrep mannen etter avhør av vitner.

De tre skadde, to menn på 19 år og en mann på 22 år, ankom Ullevål sykehus like etter midnatt. På det tidspunktet så det ut til å gå svært ille med dem, men i 2.30-tiden ble den ene 19-åringen erklært utenfor livsfare, får NTB opplyst ved Ullevål sykehus. Tilstanden var likevel alvorlig, men stabil.

Like før klokken 6 var det to andre operert, men tilstanden var fortsatt kritisk for begge.

Alle tre har alvorlige skader i bryst og buk.

Gjengene består av personer med forskjellig nasjonalitet, også norsk. Politiet regner ikke med at oppgjøret har noe med den siste tidens bråk mellom de såkalte A- og B-gjengene.To menn på 19 år og en mann på 22 år er alvorlig skadd etter en skyteepisode på Stovner i Oslo fredag kveld. Politiet tror gjerningsmennene er fra det pakistanske miljøet i Oslo. De tre skadde ankom Ullevål sykehus like etter midnatt. ( Foto: Knut Fjeldstad, SCANPIX)To menn på 19 år og en mann på 22 år er alvorlig skadd etter en skyteepisode ved Stovner T-banestasjon fredag kveld. (Foto: Knut Fjeldstad, SCANPIX)NTB