I stedet slo stormen inn over Vestlandet mens nedbør med flomfare igjen preget værutsiktene på Østlandet. Det neste døgnet er det ventet til dels store nedbørsmengder enkelte steder.

Lokalt var det fortsatt vanskelige kjøreforhold østafjells på søndag, men ved politidistriktene i Østlandsområdet fikk de ikke meldinger om alvorlige trafikkulykker etter midnatt lørdag, bortsett fra i Follo politidistrikt, som søndag formiddag måtte registrere en dødsulykke da en bil kjørte av veien og i fjellveggen mellom Kolbotn og Ski i Akershus.

Sjåføren omkom på stedet, men politiet vet ikke noe om årsaken. Det var vått og sleipt, men ikke spesielt glatt på stedet.

Alvorlige ulykker

Både i Østfold, Akershus, Oppland, Hedmark og Telemark ble det lørdag kveld meldt om alvorlige trafikkulykker.

På riksvei 4 ved Harestua i Oppland omkom en kvinne i 50-årene da to biler frontkolliderte. Utenfor Kragerø i Telemark var i alt sju personer involvert i en frontkollisjon. Fire av dem ble alvorlig skadd, men det er ikke fare for livet for noen av dem.

På riksvei 2 ved Kongsvinger ble en mann alvorlig skadd, også der i en frontkollisjon på det glatte føret. I alt tre biler var innblandet i kollisjonen, men ingen flere ble skadd. På riksvei 115 i Askim i Østfold var tre biler innblandet i en kraftig kollisjon lørdag kveld, men ingen ble skadd.

Ikke pågrepet

Søndag formiddag hadde politiet på Romerike ikke pågrepet noen i forbindelse med en kollisjon på E6 sør for Dal i Eidsvoll. Vitner forteller at to biler drev med kappkjøring da den ene ble involvert i en frontkollisjon. Vitner sier også at de tror noen var skadd da de involverte stakk av fra ulykkesstedet i den ene bilen. Den andre bilen ble stående igjen etter ulykken, og politiet undersøker hvem som eier bilen med et polsk registreringsskilt.

Sjåføren i den møtende bilen ble skadd og sendt til sykehus med beinbrudd.