En 53 år gammel trailersjåfør fra Troms omkom lørdag ettermiddag i en utforkjøring på E6 nord for Mosjøen i Nordland. Den omkomne sjåføren ble funnet under traileren, som hadde kjørt ut i en grøft og veltet.

En motorsyklist omkom i en trafikkulykke på Kongsberg lørdag ettermiddag. Ulykken skjedde i et kryss, da motorsykkelen kom borti en bil. Den kvinnelige føreren ble kastet gjennom lufta og inn i et trafikkskilt, opplyser politiet i Søndre Buskerud til NTB.

Søndag formiddag omkom en mann da bilen han satt i, kjørte ut og havnet i vannet Jølstravatnet i Jølster i Sogn og Fjordane.

— Ingen har sett selve utforkjøringen, etter det vi kjenner til. Forbipasserende meldte fra om at det lå en bil i vannet, sier operasjonsleder Stig Inge Hauge i Sogn og Fjordane politidistrikt.

Skadde En 14 år gammel jente ble alvorlig skadd da hun ble påkjørt i Vækerøveien i Oslo ved 17.30-tiden fredag. Jenta krysset veien på et sted der det ikke var fotgjengerfelt. Hun var bevisstløs da hun ble brakt til Ullevål universitetssykehus. Sykehuset opplyste til NTB fredag kveld at jenta hadde fått alvorlige hodeskader.

I Sandnes ble to menn brakt til Stavanger universitetssjukehus etter at de kjørte av veien ved Tengesdalsvatnet fredag kveld. I en slak høyresving kom bilen ut av kontroll, og den endte ute på et jorde.

I Vanylven i Møre og Romsdal ble en mann alvorlig skadd i en utforkjøring natt til lørdag.

— Ulykken skjedde da bilen kjørte ut i en sving. Den krysset et jorde og braste inn i veggen på et industribygg, sier operasjonsleder Arild Stokkereit i Sogn og Fjordane politidistrikt.

Tre av de fire personene i bilen ble lettere skadd, mens den fjerde ble sendt i luftambulanse til Ålesund sjukehus med alvorlige hodeskader.

Traff garasje I Vestfossen i Buskerud kjørte en bil utfor veien og traff en garasje og en lyktestolpe natt til lørdag. Passasjeren, en 48 år gammel mann, pådro seg alvorlige hodeskader i ulykken.

På Spjærøy utenfor Fredrikstad ble en 42 år gammel mann alvorlig skadd i en trafikkulykke lørdag ettermiddag. Bilen mannen kjørte, havnet i fjellveggen langs riksvei 108. Sjåføren, som var alene i bilen, pådro seg alvorlige skader i brystet og flere brudd.

Lørdag kveld ble tre personer alvorlig skadd i en frontkollisjon på E16 ved Sollihøgda i Buskerud. En 18-åring ble sendt med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus med alvorlige bruddskader. To andre personer, den ene en 13 år gammel gutt, ble også skadd i ulykken.

Natt til søndag ble en 32 år gammel mann alvorlig skadd i en frontkollisjon i Sørkedalsveien i Oslo. 32-åringen pådro seg alvorlige bruddskader og ligger på Ullevål universitetssykehus. Føreren av den andre bilen ble lettere skadd.