Kritikerfavoritten Ritchie lager en TV-film om avdøde Dusty Springfield. Han ville tidligere bruke sin hustru i hovedrollen, men gir nå jobben til britiske Joanne Whalley. Ritchie måtte ha en ektefødt britisk skuespillerinne i rollen. Han mener Whalley er perfekt og vil gi filmen et troverdig preg.

— Det er svært lite sannsynelig at Madonna deltar i min neste film. Men på sikt håper jeg å få til et samarbeid med min kone, sier Guy Ritchie til ABCNews.com.

Joanne Whalley er kjent fra filmer som "Scandal", "Willow" og "Pink Floyd The Wall".

Den lesbiske sangerinnen Dusty Springfield betegnes som Storbritannias største pop-diva gjennom tidene. Sangerinnen opplevde en hektisk karriere. Hun fikk sitt gjennombrudd i 1962, sammen med blant annet sin bror i gruppen The Springfields. Låten "Silver Threads and Golden Needles" hevdet seg på USAs topp 20-liste. Hun forlot gruppen året etter og forfulgte solokarrieren.

Sangerinnen leverte en rekke hits og kritikkerroste album i løpet av 60- og 70-tallet. På 80-tallet samarbeidet hun med navn som Spencer Davis på låten "Private Number" og Pet Shop Boys på hiten "What Have I Done to Deserve This?".

Dusty Springfield ga ut sitt siste album "A Very Fine Love" i 1995. Hun døde av kreft i 1999 59 år gammel.(Origo)