Arendal (NTB): Da kvinnen ankom sykehuset fredag fikk hun midlertidig hjertestans. Fredag ettermiddag opplyser Sørlandet sykehus Arendal at kvinnens tilstand er ustabil og livstruende.

Det var huseieren som fant kvinnen inntullet i et teppe og varslet AMK-sentralen i 12.30-tiden fredag. Ifølge politiet var kvinnen var kraftig forslått og bevisstløs.

– Mye tyder på at hun kan ha ligget ute hele natten, sier leder ved etterforskningsavdelingen ved Arendal politistasjon, Jens Martin Reiersølmoen, til NTB.

På sykehuset ble kvinnens kroppstemperatur målt til 25 grader.

Boligen der den 47 år gamle kvinnen ble funnet, ligger like utenfor Arendal sentrum. Politiet har nå satt i gang full etterforskning, men kan foreløpig ikke si hva som har skjedd.

– Krimteknisk etterforsker saken og er på stedet. Vi har satt i gang full etterforskning, gransker åstedet og gjennomfører avhør. Det er for tidlig å si om det har skjedd noe kriminelt eller ikke, sier Reiersølmoen.

Politiet kjenner til kvinnen fra før og opplyser at hun bor alene og vanker i et rusbelastet miljø. Agderposten melder at politiet har rykket ut til samme adresse flere ganger i det siste og funnet kvinnen i forkommen tilstand.

– Det ønsker vi ikke å kommentere, sier Reiersølmoen