Født 29.04.2003, 20:10 — Oslo, Norge

Geografiske koordinater 59.57 N, 10.42 E,

Tidssone = Vest-Europa

Tidskode = Sommertid

GMT avvik = -2:00.

Stjernetid som ble brukt for å kalkulere hus var 9:21:59.

Dette er en Tropisk Zodiak. Husmetode er Placidus.

Mauds Ascendant

Her henter Maud energi fra to stjernetegn

Ascendant er i spissen mellom Skorpionen og Vekten, 1.14 grader, normal bevegelse.

Skorpionen:

Ascendanten er Mauds horoskops fødsels hersker. Den forteller deg blandt annet hvordan andre oppfatter deg. Du er lidenskapelig engasjert i omverdenen. Du møter omgivelsene med mot og legger sterk vekt på å opprettholde din egen individuelle livskjerne. Når du avviser noen, gjør du det på sekundet. Når du viser sympati for noen, gjør du også det umiddelbart. Du trenger deg inn i omgivelsene for å utforske dem.

Merker du motstand reagerer du ubehøvlet, til tider kan du bli helt vill. Omverdenen oppfattes lidenskapelig. Din intense opptreden skjuler ofte det faktum at du er en sentimental elsker. Du setter også pris på ensomheten. Når du har satt deg et mål pleier du å nå det. Men du skyr ingen midler. Du er ikke alltid like nøye på hvilke veier som fører til målet.

Vekten:

Ascendanten er Mauds horoskops fødsels hersker. Den forteller deg blandt annet hvordan andre oppfatter deg. Du trenger spenning i kjælighetsforhold. Når du er alene føler du deg ofte fortapt. Din inntilling til andre er meget avbalansert. Du vil leve i likevekt med omverden. Du liker de fleste og venter at andre skal like deg. Du er meget diplomatisk. Dette talentet gjør mange ting letterefor deg.

Ascendantplasseringen indikerer også at du søker ekte vennskap. Kunstnytelse er en del av livet Mauds og du oppsøker tilværelsens vakre sider. Du liker også å pynte deg. Spesielt oppsøker du det kulturelle, og du ønsker å tilføre omgivelsene mer kultur.

Aspekter

Ascendant er i kvadratur i forhold til Mars med en Orb på 3 grader. Din krigerske og dominerende holdning kan forårsake problemer med ekteskap, venner, kolleger og kompanjonger. Forsøk å være litt mer samarbeidsvillig.

Ascendant er i trigon i forhold til Uranus med en Orb på 1 grader.

Du har en magnetisk personlighet og et sterkt karisma. Du er original, og følger aldri den store flokken. Du er en trendsetter. Aspektet gir deg også mange muligheter i ekteskapet og andre partnerforhold. Sannsynligvis gifter du deg helt plutselig. Du trives under uvanlige omstendigheter. På en eller anne måte greier du å dra nytte av det meste.

Mauds Sol

Sol er i Tyren, 9.1 grader, normal bevegelse.

Solen viser deg hvor du har utstrålingskraften din. Den forteller deg også om Mauds innerste jeg, selve livskjernen. Du er en målbevist, praktisk sliter. Du gjør alt for å oppnå posisjoner, fornøyelser og trygghet. Pass deg, slik at du ikke blir eid av tingene du omgir deg med. Du bør også bearbeide misunnelsen. Du er standhaftig og iherdig i handling og virksomhet, og har en evne til å holde fast ved alt du har vunnet. Du er høflig og vennskapelig, og har en praktisk natur. Du er forsiktig i det meste, og arbeider for å sikre din egen trygghet. Du tenker mindre på andre. Du er overbærende med andres feil, men blir du først sint, medfører det ofte et blindt raseri som kan forårsake store ødeleggelser. Når ting endrer seg rundt deg, aksepterer du dette bare i små porsjoner.

Sol er i det Syvende hus, ikke på hus-spiss og derfor av mindre betydning.

Mauds seriøse forhold til livet gjør at andre oppfatter deg som melankolsk, selv om du som regel ikke er det.

Du tiltrekker deg mange venner både i privatlivet, og i yrkesforhold. Folk føler seg trygg når de har deg som venn. Imidlertid bør du passe deg for å dominere mellommenneskelige forhold. Spesielt i din søken etter høyere status. Husk at det er viktig å lytte til andre - og at dette gir deg dypere forståelse for livet.

Nøkkelordene for denne husplasseringen er: Partnerdominans. Utstrålingskraft. Behov for gjenklang i omverden. Behov for oppmerksomhet.

Aspekter

Sol er i kvadratur i forhold til Mars med en Orb på 4 grader.

Lær deg å lytte til andre. Du er litt for rask med å skremme folk som kommer i veien for deg.

Sol er i kvadratur i forhold til Jupiter med en Orb på 0 grader (Eksakt Orb).

Ettersom du ikke alltid er like heldig med utfallet av det du setter i gang, bør du arbeide med å være litt mindre impulsiv. Du bør også begynne å holde det du lover overfor andre. Dette vil kunne gi deg mindre vanskeligheter.

Sol er i sekstil i forhold til Uranus med en Orb på 6 grader.

Din intuitive innsikt og din magnetiske personlighet gjør deg til en utmerket leder. Omgivelsene beundrer deg.

Sol er i kvadratur i forhold til Neptun med en Orb på 4 grader.

Fantasien din er som regel overarbeidet. Dette plager deg. Vær mer objektiv. Slutt og stress.

Mauds Måne

Måne er i Væren, 19.54 grader, normal bevegelse.

Månen symboliserer det sjelelige ubevisste, selve grunnfølelsen din. Den forteller blant annet om reaksjonsmønsteret Mauds og hjem og familie. Pass på temperamentet Mauds, du har lett for å overreagere følelsesmessig. Du ressonerer hurtig og liker å argumentere mot alle som prøver å fortelle deg hva du skal gjøre. Du bør tenke mer gjennom tingene før du handler. Som regel tar du ting altfor personlig og høytidelig. Heldigvis glemmer du raskt dine sinte utbrudd. Av natur er du kamplysten.

Måne er i det Sjette hus, ikke på hus-spiss og derfor av mindre betydning.

Er du ansatt i en bedrift, vil du finne det vanskelig å holde ut år etter år. Har du ansatte kan du tenke deg å bytte dem ut med jevne mellomrom. Helse er en viktig faktor i mange av dine aktiviteter - og vil sannsynligvis være en av hovedinteressene dine. Du legger omsorg ned i utførelsen av jobben din.

Stikkord: Psykosomatiske sykdommer. Arbeidsbelastning. Indre stress. Ubevisst pliktinstilling.

Aspekter

Måne er i sekstil i forhold til Saturn med en Orb på 5 grader.

Du er et velorganisert menneske og holder en sikker kurs i det meste av det du foretar deg. Til tider kan ting gå vel sakte. Du er ansvarsfull.

Måne er i sekstil i forhold til Neptun med en Orb på 6 grader.

Du er til tider sanndrømt. Mange av drømmene dine forteller deg om ting som skal skje og om ting som har skjedd. Du er fullt klar over dine synske evner og psykiske muligheter. Disse bør du utvikle mer ved selvstudier, de kan komme til god hjelp for deg selv og andre.

Måne er i trigon i forhold til Pluto med en Orb på 1 grader.

Du har sterk kontroll over dine tanker og følelser. Dette hjelper deg i din anstrengelse for å oppnå kontroll over omgivelsene og i å hevde deg selv. Slapp mer av og la "verden gå sin gang." Du kan ikke forandre den likevel.

Måne er i trigon i forhold til Målpunkt (MC) med en Orb på 1 grader.

Er månen og utgangspunkt (IC) godt plassert og aspektert, vil du sannsynligvis oppnå den karrieren du ønsker. Du har et godt forhold til dine overordnede.

Måne er i sekstil i forhold til Utgangspunkt (IC) med en Orb på 1 grader.

Karrieren din styres sannsynligvis av at du har et lykkelig hjem.

Mauds Merkur

Merkur er i Tyren, 20.4 grader, retrograd bevegelse.

Merkur påvirker intellektet og hvordan du uttrykker deg skriftlig og muntlig. Du er konsekvent i tankegangen. Du fortar overveide beregninger og er forsiktig når du setter ting ut i livet. Når du uttrykker deg velger du ofte en blomstrende uttrykksmåte og er utholdende i det du gjør. Du tenker kunstnerisk. Dersom du kommer i en forhandlingssituasjon er du forsiktig, men grundig. Du er opptatt av sikkerhet og har sans for forretninger som gir fortjeneste på sikt. Du fokuserer som regel på det praktiske, resultatet oghvordan du skal gå frem for å nå målet. Når du har tatt en avgjørelse holder du på den. Du argumenterer ikke mot deg selv. Vær litt mindre sta.

Som et resultat av at Mercury er retrograde, vil du vurdere ting meget nøye før du avgjør hva du skal gjøre. Når du har bestemt deg for hva du skal gjøre, vurderer du tingene om igjen og om igjen. Du vil være helt sikker før du uttaler deg om noe til andre.

Merkur er i det Syvende hus, ikke på hus-spiss og derfor av mindre betydning.

Du har lett for å snakke med andre, og er som regel på søk etter muligheter for samarbeid.

Din nesten åndelige partnerskapsforbindelse gjør at du foretrekker partnerskap i yrkeslivet fremfor å etablere Mauds eget firma. Du er meget lydhør for andres ideer og meninger. Dette kan gjøre deg til en mektig sjef.

Stikkord: Forbindelsebegavelse.

Aspekter

Merkur er i kvadratur i forhold til Neptun med en Orb på 6 grader.

Du har problemer med å beholde konsentrasjonen når det gjelder den psykiske virkelighet. Du er altfor opptatt av gjenstander i den materialistiske verden, du bør begynne å gå mer i dybden på din egen psyke. Hva med meditasjon?

Merkur er i kvadratur i forhold til Målpunkt (MC) med en Orb på 2 grader.

Du mislykkes når du skal snakke om jobb og karriere. Også planene dine slår ofte feil. Dine ambisiøse planer om en offentlig karriere hindrer deg. Slutt med å snakke fete ord. Bruk intellektet Mauds - og sett handling bak planene.

Merkur er i kvadratur i forhold til Utgangspunkt (IC) med en Orb på 2 grader.

Du snakker for lite med familien din. I det hele tatt planlegger du alt for lite når det gjelder familiesaker. Dette betyr som oftest at det blir problemer med familielivet.

Mauds Venus

Venus er i Væren, 9.49 grader, normal bevegelse.

Venus er symbolsk kjærlighetens gudinne og påvirker følelser og verdier. Venus assosieres med sensualitet og fornøyelser. Venus plassering i horoskopet viser hvor dine verdier ligger, og det viser hva du ønsker av partneren din. Andre folk opplever deg som tiltrekkende, varm, åpen og utadrettet. Du liker alltid å vise deg fra dine beste sider. Til tider kan du imidlertid virke overveldende. Hengivenheten din blir også veldig lett vekket, og til tider er din respons for andre for påtrengende. Andre kanoppfatte deg som aggresiv og flørtende. Mauds behov for spenning i romantiske forhold, kan også føre til at du blir involvert i flere partnere samtidig. Følelseslivet Mauds er lidenskapelig.

Du er stormfull i kjærlighetsaffærer og trives best når sansegleden er uhemmet. Til tider kan du være så uhemmet at din hengivelse til andre er selvødeleggende. Bestemmer du deg for å forføre noen, gjør du dette på et øyeblikk. Du er både sterk og pågående som beiler, og har en sterk tiltrekningskraft på det andre kjønn. Din måte å nærme deg andre på kan ofte bli oppfattet som taktløs og for krevende, slik at folk flykter. Du har liten diplomatisk forståelse. Når du treffer andre, kan du utøse så mye følelser, at andre føler det som et angrep. Her står Venus for kamplysten følsomhet.

Venus er i det Femte hus, ikke på hus-spiss og derfor av mindre betydning.

Det bor en liten skuespiller i deg - du elsker å forestille deg. Energiene er sterkt sentrert rundt fornøyelser. Forførelsesevnen din er stor, noe som gjerne fører til mange herlige kjærlighetshistorier. En av dem vil ende i et lykkelig ekteskap med herlige barn.

Aspekter

Venus er i sekstil i forhold til Mars med en Orb på 5 grader.

Du kommer lett overens med de fleste mennesker. Du vet hvordan du skal oppføre deg i de fleste situasjoner. Din enkle hengivenhet settes stor pris på av andre. Sørg for at den er ekte.

Venus er i trigon i forhold til Jupiter med en Orb på 0 grader (Eksakt Orb).

Du kommer godt overens med de fleste. Du er populær på grunn av din gode smak og måten du takler dine medmennesker på. Til tider kan du bli vel forfinet.

Venus er i sekstil i forhold til Neptun med en Orb på 3 grader.

Du er både høflig og snill av natur. Dette gjør deg attraktiv for mange av dine medmennesker, spesielt det motsatte kjønn. Noen av de du møter på din vei vil du treffe på en meget uvanlig måte.

Venus er i opposisjon i forhold til Lykkepunkt med en Orb på 2 grader.

Aspektet indikerer at du vil kunne oppnå både sosiale og finansielle fordeler fra lykkepunktet. Du liker ikke konkurrenter i privatlivet og i forretninger.

Mauds Mars

Mars er i Vannmannen, 4.36 grader, normal bevegelse.

Planeten Mars viser selve drivkraften og kampviljen. Mars forteller deg om hvor handlekraftig du er og om kjønnsdriften din. I Vannmannen får Mars en springende, reformlysten handlekraft. Det du gjør er sterkt rettet mot fremtiden og du foretrekker å arbeide i små grupper. Du elsker teknikk. Du avslutter ting med en gang du merker at du ikke kommer videre, for deretter å gå over i nye spor. Du leter etter nye veier i opptråkket terreng. Når du en sjeldent gang blir stoppet får du nesten revulosjonære tanker og ønsker å kaste alt over bord, istedet for å fortsette i den gamle tralten. Derfor kan du også ofte skremme omgivelsene, bare for å gjøre inntrykk. Du har en evne til åspre arbeidskapasiten din på for mange aktiviteter samtidig. Dette kan hindre deg slik at du ikke får den friheten du ønsker til å kunne følge enhver sti samtidig. Du deler din seksualitet med mange.

Mars er i det Tredje hus, ikke på hus-spiss og derfor av mindre betydning.

Du er aggressiv i kommunikasjon med andre. Du ville trives utmerket godt som opposisjonspolitiker, autoritær offiser som får viljen sin ved å rope høyt, eller et annet befalende yrke. Du befaler hjemme. Imidlertid er du skarpsindig i tankegangen. Du setter pris på intelligenstester - og å bli tilkalt for å hjelpe til i krisesituasjoner. Har du søsken, er du som regel uenig i det de mener - på samme måte som du er uenig med alle andre.

Du vil kunne egne deg som en forskende oppsøkende journalist.

Et godt råd på veien er: "Sier eller skriver du noe når du blir sint, vil dette sannsynligvis bli det beste brevet eller utskjellingen du noensinne kommer til å angre på."

Stikkord: Angripende kontaktbehov. Krangling. Spissfindighet.

Aspekter

Mars er i opposisjon i forhold til Jupiter med en Orb på 4 grader.

Vennligheten din har i de fleste tilfeller en eller annen baktanke. Du er sensitiv, og kobler raskt. Du er også forutseende med andre menneskers utgifter.

Mauds Jupiter

Jupiter er i Løven, 9.2 grader, normal bevegelse.

Jupiter viser din evne til utfoldelse og misjon. Den forteller deg også om din rettferdighetssans og om hvor du søker lykken, ekspansjon og integritet. Du liker å bedre forholdene ved å gjøre drømmer til virkelighet for andre mennesker. Til tider er du nokså overstrømmende eller arrogant. Du liker sannsynligvis drama og religiøse sermonier. Du liker å være lederen. Du er generøs, lojal og elsker barn, men er svak for spill. Du har et utpregetorganisasjonstalent. Du er flink til å delegere ansvar, men plasserer gjerne deg selv på latsiden. Mange med denne planetplasseringen er beskrevet som stormannsgal. Pass deg, Jupiter har alltid en stor virkning.

Jupiter er i det Niende hus, ikke på hus-spiss og derfor av mindre betydning.

Du etablerer en høy moralsk standard tidlig i livet. Kanskje du også er involvert i en religiøs menighet. Du er interessert i å forstå samfunnet - og søker etter svarene i studier for å lage din egen høyere forståelse.

Stikkord: Kulturarbeid. Misjonærene. Undervisning. Verdenserfaring. Forbedring. Storhet.

Aspekter

Jupiter er i opposisjon i forhold til Neptun med en Orb på 4 grader.

Du lover alltid mer enn du kan holde. Dette er sannsynligvis fordi du har tankene andre steder og er for høytsvevende. Kom deg ned på jorden igjen.

Jupiter er i sekstil i forhold til Lykkepunkt med en Orb på 3 grader.

Dette aspektet gir deg muligheter til materiell og spirituell vekst.

Mauds Saturn

Saturn er i Tvillingene, 25.49 grader, normal bevegelse.

Mange kaller Saturn skjebneplaneten. Mauds horoskops Saturn forteller om erfaringer, tradisjon, tålmodighet og konsentrasjon. Saturns posisjon viser også hvordan du kompenserer usikkerhet. Du er både smidig og sympatisk, spesielt når det gjelder diskusjoner på vitenskapelige områder. Du bør arbeide med deg selv for å bli mer spontan. Du forlanger mye av deg selv når du systematisk arbeider for å nå de karrieremål du har satt. Du liker spesielt å arbeide med vanskelige ting og som kan utfordre Mauds intellekt. Du tar stort sett det meste alt for alvorlig. Når du snakker om noe, eller diskuterer, konsentrerer du deg for at din diskusjonspartner skal forstå dine synspunkter. Du veier ordene dine på gullvekt. Alt er gjennomtenkt, og du er seig både i tale og handling. Du liker å foreta grundige analyser. Når noen er vittig på andres bekostning, undersøker du vittigheten med henblikk på dens dype betydning.

Saturn er i det Åttende hus, ikke på hus-spiss og derfor av mindre betydning, avskjermet.

Du søker etter en dypere mening med livet. På en merkelig måte tar du deg alltid av andres penger. Dette gjør du på en ansvarsfull måte som blir satt pris på. Dine egne penger derimot har du lett for å rote bort.

Stikkord: Utforskning av grensespørsmål, begynnelse og slutt.

Aspekter

Saturn er i trigon i forhold til Uranus med en Orb på 6 grader.

Du er en utmerket organisator og har nødvendig viljestyrke til å lede store offentlige organisasjoner.

Saturn er i opposisjon i forhold til Pluto med en Orb på 6 grader.

Til tider preges livet Mauds av en serie uavbrutte, større skuffelser. Du vil som regel aldri innrømme at disse skyldes deg selv eller er din feil. Husk at den eneste du kan skuffe er deg selv. Karmaloven sier: Som du sår, skal du høste. Skuffelser er altså resultatet av noe du sådde i en eller annen fortid. Saturn er i kvadratur i forhold til Vertex med en Orb på 4 grader.

Mauds Uranus

Uranus er i Fiskene, 2.24 grader, normal bevegelse.

Uranus er et høyere trinn av Merkur. Uranus forteller om intuisjonen din og hvor du setter deg utover tradisjon og erfaring. Uranus står også fororginalitet, reformer og teknikk. Uranus er fornyelseskraften. Sannsynligvis er du mye mer interesert i hva som foregår inne i deg enn hva som foregår rundt deg. Drømmelivet Mauds er meget interessant og du legger sannsynligvis ned et stort arbeid på å tyde drømmene dine gjennom meditasjon og ettertanke. Du setter pris på sprirituelle opplevelser. Du er hjelpsom og har en sterk intuisjon for hva som vil hende i fremtiden. Du setter pris på det okkulte og liker å forske i dette. Du er fantasifull, visjonær og ofte selvoppofrende. Av og til kan du være meget upraktisk og virkelighetsfjern.

Uranus er i det Fjerde hus, ikke på hus-spiss og derfor av mindre betydning.

Et anspent forhold kan føre til tidlig oppbrudd fra barndomshjemmet. Senere i livet blir hjemmet Mauds en møteplass for gode venner som du omgir deg med for å oppnå en følelsesmessig trygghet.

Stikkord: Flukt fra tradisjon. Plutselig frigjøring. Individualitet.

Aspekter

Uranus er i kvadratur i forhold til Nordpunkt med en Orb på 1 grader. Du mangler totalt respekt for samfunnets skikker og tradisjoner. Du tar avstand fra regler og reguleringer, og setter stor pris på frihet. Du tiltrekker radikale mennesker med uvanlige ideer, og er selv ikke så lite radikal. Dine uortodokse venner, og din manglene respekt for tradisjoner og skikker, vil sannsynligvis kunne føre til plutselige forandringer i livet Mauds. Dette forandrer også skjebnen.

Uranus er i kvadratur i forhold til Sørpunkt med en Orb på 1 grader.

Du nærmest forakter samfunnets regler og skikker, og føler som regel alltid et indre opprør som er forårsaket av den sørlige måneknuten.

Mauds Neptun

Neptun er i Vannmannen, 13.7 grader, normal bevegelse.

Neptun symboliserer det dyriske urinstinkt. Det skapende, den søkende fantasi, det mystiske, illusjonene og selvbedraget. Neptun er selve inspirasjonskraften. Her står Neptun for en magisk inspirasjon, instinktiv oppfattelse av nye sjanser, men også bedrag overfor andre. Farlig spill med mye lureri. Rasende diskusjoner om alle ting som man vil dra i tvil. ønsket om å erkjenne opprinnelsen uten å ha studert den. Dine holdninger er upartiske og du har en ekte filosofisk innstilling. Du er født i starten på en fredsommelig periode. Du tilhører den første generasjonen i det 21. århundre og vil leve i en verden der rasefordommer vil opphøre. Verden herskes av en god vilje og det vil være fred på jorden.

Neptun er i det Tredje hus, ikke på hus-spiss og derfor av mindre betydning.

Du vet at noen av dine beste ideer og dype tanker kommer via andre som har evne til å inspirere deg og klare opp for deg. På samme måte som disse "andre", vil du påta deg en rolle - og dele den kunnskapen du selv opparbeider deg og mottar med andre. For disse blir du en inspirasjonskilde.

Stikkord: Enkel og primitiv tenking. Forståelse for naboen - og alle andre som kan komme i din vei. Du forstår deg selv mindre enn andre. Instinktivt kommunikasjonsbehov.

Aspekter

Neptun er i sekstil i forhold til Pluto med en Orb på 5 grader.

Generasjonen din består av mange mystiske, okkulte individualister. Mange av dere er synsk.

Neptun er i opposisjon i forhold til Målpunkt (MC) med en Orb på 4 grader.

Neptun er i konjunksjon i forhold til Utgangspunkt (IC) med en Orb på 4 grader.

Er Neptun godt plassert, vil hjemmelivet Mauds være preget av spiritualitet og harmoni. Om plasseringen ikke er så god, kan gjerne hjemmeatmosfæren bli vanskelig å takle. Du bør arbeide sterkt med at hjemmelivet skal fungere og være godt. I motsatt fall vil du kunne oppleve depresjon, og tilbringe dine eldre dager som en eneboer.

Neptun er i trigon i forhold til Lykkepunkt med en Orb på 1 grader.

Dette er et mystisk aspekt. På en eller annen måte gir det deg anledning til å være våken for de mulighetene som du ellers burde passet deg for. Grunnen til at du kan gjøre deg bruk av dem, er din høyt utviklede intuisjon. Du vil alltid bli utsatt for en jevn strøm av omstendigheter som hjelper deg til å handle riktig.

Mauds Pluto

Pluto er i Skytten, 18.52 grader, retrograd bevegelse.

Stikkordet for Pluto er maktkraft. Pluto er et høyere trinn av Mars, og fortellerblant annet om din evne til å være en del av massen, eller heve deg over den. Husposisjonen viser deg hvilke områder du må takle alene. Her står Pluto for tros- og læresmakt, for uparlamentarisk rett fordi det er ordnet ovenfra hva som skal være godt. Du vil måtte oppleve en del prinsippkamper. Individuelt er du kanskje av den oppfatning at hensikten hellig gjør middelet. Du forsøker å forandre lykken for alle andre mennesker. Perioden sies å skulle bli preget av reformer og de grunnleggende lover vil vende tilbake. Du tilhører den første generasjonen i det 21. århundre som er ansvarlig for å snu religionen inn i høyere spirituelle verdier.

Som et resultat av at Pluto er retrograde, perfeksjonerer du deg gjerne og alierer deg med dyktige mennesker for å oppnå dine mål. Du mener at alle dine anstrengelser for å forbedre deg selv, kun angår deg selv. Du forteller derfor ikke noe om dette til noen.

Pluto er i det Andre hus, ikke på hus-spiss og derfor av mindre betydning, avskjermet.

Du kan være en ressurs når det gjelder å tjene penger - spesielt når det gjelder å bruke andres midler og råd for å nå målet. Denne evnen gir deg muligheter til å lære hvordan du skal unngå selviske interesser. Er du observant lærer du fortere.

Aspekter

Pluto er i trigon i forhold til Målpunkt (MC) med en Orb på 0 grader (Eksakt Orb).

Du har lett for å takle vanskeligheter, og dette er med å gi deg en god karriere. Sannsynligvis får du en jobb eller profesjon som vil gi deg makt over andre mennesker. Sørg for at du utnytter denne makten til det gode.

Pluto er i sekstil i forhold til Utgangspunkt (IC) med en Orb på 0 grader (Eksakt Orb).

Sannsynligvis vil dine verdslige interesser være influert av din familiearv.

Mauds Nordpunkt er i spissen mellom Tvillingene og Tyren, 0.44 grader, normal bevegelse.

Her trekker Maud energier fra to stjernetegn

Tvillingene:

Et annet ord for nordpunkt, er nordlig måneknute eller node. Dette forteller deg om positive forbindelser, for eksempel partneren din. Den forteller også om din virkning på omverden. Når du skal løse problemer gjør du dette, i motsetning til andre mennesker, på en objektiv måte. Du understreker til en hver tid behovet for å være logisk og ikke-følelsesmessig engasjert, og tar alltid utgangspunkt i fakta.

Tyren:

Et annet ord for nordpunkt, er nordlig måneknute eller node. Dette forteller deg om positive forbindelser, for eksempel partneren din. Den forteller også om din virkning på omverden. Du må arbeide hardt for å slippe fri fra et dypt følelsesmessig sinne som du har i deg. Dette begrenser din utvikling. Skal du greie det, krever det hardt arbeid og utholdenhet.

Nordpunkt er i det Åttende hus, ikke på hus-spiss og derfor av mindre betydning, avskjermet. Du må lære deg hvordan du skal forholde deg til felles investeringer og felles formue. Det er en tendens til at du vil la partneren din ta seg av alt som har med fellesøkonomi å gjøre. Denne holdningen kan føre til at du mister evnen til å skaffe deg den innsikt du burde hatt - og som du før eller siden får bruk for.

Aspekter

Nordpunkt er i sekstil i forhold til Vertex med en Orb på 0 grader (Eksakt Orb).

Mauds Sørpunkt

Sørpunkt er i spissen mellom Skytten og Skorpionen, 0.44 grader, normal bevegelse.

Her trekker Maud energier fra to stjernetegn

Skytten:

Sørpunktet kan også kalles sørlig måneknute eller node. Her kan du få opplysninger om blant annet hindringer, arbeidsgrupper, tidligere inkarnasjoner og forskjellige årsaksforhold. Du bør arbeide med vanene dine, og med hvordan du handler i sin alminnelighet. Du bør la være å se så mye på detaljene og sjekke underliggende fakta før du setter noe i gang.

Skorpionen:

Sørpunktet kan også kalles sørlig måneknute eller node. Her kan du få opplysninger om blant annet hindringer, arbeidsgrupper, tidligere inkarnasjoner og forskjellige årsaksforhold. Har du problemer med kjærlighetslivet, kan dette skyldes at du kun får fullt utbytte av seksuell kjærlighet ved å tilfredsstille din selvsentrerte lidenskap.

Sørpunkt er i det Andre hus, ikke på hus-spiss og derfor av mindre betydning, avskjermet. Det økonomiske mønsteret i livet Mauds bør forandres eller erstattes med noe som øker dine muligheter for finansiell vekst.

Mauds Målpunkt (MC)

Målpunkt (MC) er i Løven, 18.2 grader, normal bevegelse.

Du vil aldri bli fornøyd i et arbeid der du ikke har en viss grad av innflytelse. Det du aller helst ønsker er et arbeid der du blir anerkjent som en autoritet og har mye innflytelse. Du er stolt både av det du har oppnådd såvel som den anerkjennelse som blir vist deg.

Mauds Utgangspunkt (IC)

Utgangspunkt (IC) er i Vannmannen, 18.2 grader, normal bevegelse.

Du har et åpent hjem der mange venner kommer på besøk og trives. Din interesse for familien er heller ukonvensjonell og du har ikke mye respekt for tradisjoner. På tross av dine ukonvensjonelle meninger og mangel på respekt for tradisjoner følger du tradisjonelle retninger når du innreder hjemmet Mauds.

Mauds horoskops Lykkepunkt

Lykkepunkt er i Vekten, 12.7 grader, normal bevegelse.

Lykkepunktet er Mauds horoskops harmonipunkt. Det stedet du har størst muligheter for å ta ibruk dine skjulte resurser. Et av de mest spennende og mystiske områder innenfor astrologien. Du føler deg best tilpass når du lar deg lede av andre, og ikke gir uttrykk for personlige ønsker som kan virke forstyrrende på harmonien rundt deg. Den harmonien som du alltid vil søke i omgivelsene dine. Du forsøker alltid å sette deg inn i andre menneskers ønsker. For mange er dette litt fortvilende, fordi du alltid endrer synspunkt for å vinne andres aksept.

Du forsøker alltid å tilpasse deg enhver situasjon, og alle de omstendigheter du kommer ut for. Du gir avkall på din egen vilje, og det er ytterst sjeldent at du treffer viktige beslutninger alene. Dette fordi du i positiv forstand anser deg selv som en del av en større helhet som består av flere krefter, og som ligger utenfor din kontroll. Du føler at hvis du trumfer igjennom din egen vilje, uten å ta hensyn til disse faktorer, vil du miste selve harmonien, den som styrer livet Mauds.

Bevissthetspunktet Mauds er i Væren. Dette gir deg en pionerenergi. Denne hjelper deg også med å være klar over dine personlige ønsker langt ut i fremtiden. Med lykkepunktet i Væren er du sannsynligvis alltid nødt til å forsøke å sette deg inn i begge sider ved en sak. Med en gang du har gjort det, oppdager du også at det eksisterer en tredje siden. Nemlig det du selv mener. Dette fører ofte til at du lever livet Mauds på en måte som andre ønskerdu skal gjøre det.

Med lykkepunktet i Vekten, føler du at du er nødt til å være en del av noe større og høre til noe. Du føler deg ufullkommen. Dette forsøker du å kompansere ved å finne mennesker og omstendigheter som kan representere ideer og erfaringer du vil ha glede av i livet Mauds. Ettersom du forsøker å bli et harmløst menneske uten ego, utvikler du en vennlig og høflig natur. Du vet at du aldri er personlig ansvarlig for forstyrrelser i omgivelsene.

Shakespare stilte livets dypeste spørsmål på denne måten: "Å være, eller ikke være". Hvis svaret kommer fra Væren, bevissthetspunktet Mauds, vil svaret være: Å være. Hvis det er Vekten som svarer for deg, vil svaret bli: Ikke være. Lykkepunktet er det vindu du ser alle muligheter igjennom, men uten å identifisere deg med hva du ser. Du opprettholder en hårfin balanse, og du opplever mange sider av mange personligheter. Du skaper aldri en personlighet som er unik og din egen. Imidlertid vil du gjennom erfaring av alt det du omgir deg med, utvikle en følelse av tilfredshet. Du vet at du kan få alt uten å ønske noe. Og røre alt uten å eie det.

Symbolsk sett står du i alle tankers midtpunkt. Men du er også et paradoks som ikke står for noe, men som likevel står for alt. Nao Tsu, en gammel vis kineser skrev engang: "Tredve spiler deler hjulets felg. Det er sentrum som gjør det nyttig". Og et annet sted:"Det er det tomme rom i et vindu, som gjør at det kan brukes. Det er det tomme rom i et hus, som gjør at det kan brukes."

Med lykkepunktet i Vekten, er du i bevissthetens sentrum og ved det åpne vinduet. Lykke og tilfredshet for deg er følelsen av å tilhøre alt. Du vet at når du lar deg flyte med av de krefter som er styrende tar du samtidig dine nødvendige beslutninger. Din sterke tro på Kosmos stammer fra den positive side av det upersonlige bevissthetspunkt som finnes i Væren. Med din viten om at verden vil sørge for deg på alle måter og til alle tider, får du fred i sinnet. I denne forståelse ligger den hemmelige lykke hos lykkepunktet i Vekten gjemt.

Lykkepunkt er i det Ellevte hus, ikke på hus-spiss og derfor av mindre betydning, avskjermet.

Interesseområdene vil her være: Venner, kolleger, forbindelser og kompanjonger. Plasseringen er også influert av dine ønsker og håp.

Mauds horoskops hus-spisser og tilhørende stjernetegn

Din Første hus-spiss er 1 grader på spissen mellom Skorpionen og Vekten.

Her trekker Maud energier fra to stjernetegn

Skorpionen:

Du er fryktesløs. Du er fleksibel og har en dyp og skarp innsikt som gjør at det er vanskelig å bringe deg ut av fatning. Du er emosjonell og hemmelighetsfull. Vekten:

Du har et godt øye for luksus og det behagelige. Det er slik du vil ha det. Men du bestemmer selv hva du synes er luksus. Du har en psykisk skjønnhet. Du er naturlig høflig og er et sjarmerende menneske. Du trives best når det er harmoni rundt deg, og tilstreber harmoniske situasjoner. Du lager harmoni. Du er rettferdig.

Din Andre hus-spiss er 27 grader Skorpionen.

Dine finansielle forhold holder du hemmelig - også overfor familien. Aspektet indikerer at du styrer energiene dine mot å tjene penger, og at disse pengene skal engasjeres i noe som gir deg god avkasting.

Din Tredje hus-spiss er 4 grader Steinbukken.

Du er klarttenkende og har en god konsentrasjonsevne. Du er flink til å planlegge. Selv om du s ier hva du mener, er du bevisst forsiktig i dine uttalelser. Du er en praktiker. Dine egne problemer opptar deg mer enn familiens. Vet du forresten hvem naboene dine er? Hva de tenker? Hva de gjør?

Din Fjerde hus-spiss er 18 grader Vannmannen.

Du har et vennlig hjem og har mange venner rundt deg. Hjemmet Mauds preges av moderne innredning. Familiens interesser er heller ukonvensjonell og dere har ikke sans for tradisjon.

Din Femte hus-spiss er 21 grader Fiskene.

Aspektet tilsier at du har sentimentale romantiske forbindelser. Og hemmelige kjærlighetsforhold. du følger følelsene dine fremfor hodet. Det er ikke alltid kjærligheten du gir andre blir gjengjeldt. Selv om du er heldig i pengespill, er det en tendens til at du presser lykken for langt og taper penger. Du får sannsynligvis dine egne barn. Folk med dette aspektet får oftest jenter. Barna dine vil sannsynligvis gi deg både smerte og hjertesorg.

Din Sjette hus-spiss er 14 grader Væren.

Du venter ikke på muligheter, du oppsøker dem. Du er energisk som ansatt, men ville heller vært sjef. Ettersom du lett utsetter deg for uhell bør du sette deg nøye inn i sikkerhetsregler og prosedyrer før du starter en maskin eller andre risikofylte redskaper. Du får lett feber. Du er aggressiv på jobben.

Din Syvende hus-spiss er 1 grader på spissen mellom Tyren og Væren. Tyren:

Du legger penger og annen materiell vinning til grunn ved valg av partnere og for den saks skyld også ektefelle. Du er opptatt av finansielle anliggender i nesten ethvert forhold. Du søker stabilitet og sikkerhet i andre. Væren: Du blir tiltrukket av litt aggressive, sterke, ytterliggående partnere. Mauds forhold til medmennesker og hvordan forholdet formes er basert på impuls. Dette er også årsaken til mange av de uoverensstemmelser du kommer ut for.

Din Åttende hus-spiss er 27 grader Tyren.

Plasseringen antyder muligheter for at du vil motta en større arv. Partneren din vil vise både dyktighet og styrke i å ta hånd om dine finansielle forhold. Dette vil du kunne tjene på. Du er svart hvitt i pengesaker og kjærlighetsliv.

Din Niende hus-spiss er 4 grader Krepsen.

Når det gjelder religion, har du problemer med hva du skal tro på. Dette fører lett til at du blir vinglete med dine holdninger - og du kan få problemer med å oppleve det spirituelle innhold i religion og filosofi.

Din Tiende hus-spiss er 18 grader Løven.

Du vil aldri bli fornøyd med en ordinær jobb eller en jobb du ikke kan utvikle deg i. Mauds mål er en jobb som gir deg autoritet og hvor du kan hevde deg i toppen. Du tar vare på ryktet Mauds - og er stolt av jobben du utfører.

Din Ellevte hus-spiss er 21 grader Jomfruen.

Når det gjelder deltakelse i gruppesammenheng og aktiviteter for å få nye venner - er du en temmelig sky person. Du velger sannsynligvis kolleger som dine omgangsvenner. For at du skal trives er det viktig at dere har felles eller like interesser.

Din Tolvte hus-spiss er 14 grader Vekten.

Folk med denne husposisjonen blir ofte plaget med bekymringer og engstelser forårsaket av en partner. Et hemmelig forhold, kanskje en romanse kan såre deg og ødelegge mye. Du kan også få problemer med din litt urealistiske og ekstravagante smak.

Din speiderplanet er Måne

Når du oppdager behov for forandringer som kan gjennomføres og er av praktisk natur i hjemmet eller i forretningsforhold, går du inn for endringer og gjennomfører dette med all din energi. Du prøver å unngå å falle tilbake til å gjøre deg avhengig av ytre verdier og å tillegge disse makt slik du gjorde i barndommen. Dette hjelper deg i mestre den ytre verden slik at problemer unngås. Du stoler på følelsene og intuisjonen. Dette hjelper deg når du skal ta viktige avgjørelser.

Oppsummering

Antall maskuline og feminine tegn

Maskuline tegn 7 Feminine tegn 3

Du er en åpen person og har en sjarmerende måte å uttrykke deg på. Denne evnen gjør at du lett motiverer deg selv. Du har lett for å sette ting ut i livet og du trives med å gjøre det. Til tider kan du imidlertid være for mye idealist istedet for praktiker. Det hadde vært fint for deg å kombinere disse egenskapene. Du er helt avhengig av din sjarmerende måte å være på og din humor for å nå frem til folk. Du foretrekker denne metoden istedet for overbevisende argumenter. Vanligvis kan man finne folks motiver ved å høre hva de spør om, men dine motiver finner man sjeldent i et spørsmål. Dine motiver finner man lettere i din måte å tilnærme deg andre på. Dette er ikke bare bra. Du kunne ofte nådd fortere frem ved å stille de riktige spørsmålene. Ettersom du har evnen til å ta ting som de er, helt fra planleggingstadiet til å sette de ut i livet, ville du nådd mye fortere frem ved å stille de riktige spørsmålene.

Et annet problem er at du vanligvis ikke holder ut et prosjekt lenge nok til å få det ferdig selv om du har evnen. Din higen etter spenning og nye utfordringer fører deg til andre ting og nye prosjekter. Vær forsiktig, dette kan utmatte deg. Enkelte ganger bør du ta deg tid til deg selv. Lad opp batteriene og du får mye mer å gå på når du setter igang. Du bør også slutte med å neglisjere det følelsesmessige. Ikke vær så tilbakeholden med å vise ekte følelser. Du kan ikke løse alt med sjarmerende snakk. Arbeider du med dette, vil dette kunne gi deg mer balanse og bringe stabilitet inn i hverdagslivet Mauds.

Planetenes plassering i elementer

Du er veltilpasset og avbalansert. Entusiasmen blander du med det praktiske og det logiske. Etter at du har blandet dette godt sammen, blander du inn følelsene. Du blir lett overbegeistret og elsker å planlegge en ferie. Det å ombestemme seg i siste liten, for eksempel ved å avbestille ferien som du har gledet deg så mye til, gjør du uten å få samvittighetsnag. Du gjør det som er nødvendig. Som regel tenker du alt nøye igjennom før du kommer til en avgjørelse, men til tider tar du avgjørelser helt impulsivt. Du er en ubekymret person og lar deg ikke plage av minner fra fortiden eller tenkte farer i fremtiden. Du lever livet Mauds i nuet.

Planetenes plassering i kvaliteter

Kardinale tegn 2 Faste tegn 5 Bevegelige tegn 3 Du forsøker å oppnå likevekt mellom å få ting igang og det å holde ting igang. Du er også flink til å holde ting på riktig spor når omstendighetene forandrer seg. Til tider kan du presentere en ny ide. En ide som helt og holdent er din egen. Det rare er imidlertid at du ikke blir knyttet til ideen og forandrer mening i de tilfellene det oppstår uforutsette problemer eller omstendighetene endrer seg. Uansett hva du gjør er du like effektiv. Du takler som regel alle situasjoner like godt.

Antall planeter i forskjellige hemisfærer

nordlige hus 6 sørlige hus 4 østlige hus 3 vestlige hus 7

Du er som regel alltid i likevekt. Uansett om du blir pålagt betingelser fra andre. Når andre dytter på deg et problem har du ingen vanskeligheter med å forandre din holdning til det. Du skyver det like lett vekk fra deg, som andre skyver det på deg. Du trives med deg selv og det livet du fører, men vær klar over at du også trenger venner. Du trives med å være alene med deg selv og en god bok, eller å arbeide i en komite for å skaffe midler til for eksempel en velgjørende sak. Du har lært deg selv hvordan du kan kombinere ønskene til andre og hjelpe til å sette disse ut i livet uten å ofre dine egne interesser.

Antall funksjonelle hus

Individuelle hus 2 Relative hus 4 Temporale hus 2 Terminale hus 2

Du er veltilpasset og avbalansert. Entusiasmen blander du med det praktiske og det logiske. Etter at du har blandet dette godt sammen, blander du inn følelsene. Du blir lett overbegeistret og elsker å planlegge en ferie. Det å ombestemme seg i siste liten, for eksempel ved å avbestille ferien som du har gledet deg så mye til, gjør du uten å få samvittighetsnag. Du gjør det som er nødvendig. Som regel tenker du alt nøye igjennom før du kommer til en avgjørelse, men til tider tar du avgjørelser helt impulsivt. Du er en ubekymret person og lar deg ikke plage av minner fra fortiden eller tenkte farer i fremtiden. Du lever livet Mauds i nuet.

Antall formelle hus

Kadente hus 4 Angulære hus 3 Sukssederende hus 4 Du forsøker å oppnå likevekt mellom å få ting igang og det å holde ting igang. Du er også flink til å holde ting på riktig spor når omstendighetene forandrer seg. Til tider kan du presentere en ny ide. En ide som helt og holdent er din egen. Det rare er imidlertid at du ikke blir knyttet til ideen og forandrer mening i de tilfellene det oppstår uforutsette problemer eller omstendighetene endrer seg. Uansett hva du gjør er du like effektiv. Du takler som regel alle situasjoner like godt.

Antall aspekter

Konjunksjon 1 Sekstil 10 Trigon 7 Opposisjon 5 Kvadratur 10 Halvsekstil 0 Sesquikvadratur 0 Halvkvadratur 0 Kvinkuns 0 Bikvantil 0 Kvantil 0 Tredesil 0 Desil 0

Du trives godt i mellommenneskelige relasjoner og lar deg lett stimulere av vennskap. Du fortrekker intelligente venner. Du er meget idérik. Viser andre deg interesse og lytter til deg, forteller du alt om dine ideer. Du elsker å fortelle andre hva du har pønsket ut.