Ifølge venninnen skal Gamal Hosein ha sittet i en sofa med en kniv i hånden og sagt at det ikke gikk an å skilles. Gry skal ha funnet episoden så urovekkende at hun fortalte om den til venninnen, skriver VG.

Gamal Hosein benekter at noe slikt skal ha skjedd.

— Jeg har konfrontert min klient med disse opplysningene, og han avviser totalt at dette har skjedd, sier hans forsvarer advokat Jan Erik Granmo.

Episoden skal ifølge venninnen ha skjedd da Hosein var på besøk hos sin kone og barn i Israel i fjor.

Jakter på dagbok Ifølge Dagbladet jakter politietterforskerne nå på Gry Hoseins dagbok. Dagboken kan bli en viktig brikke i etterforskningen.

Ett av politiets viktigste vitner i etterforskningen av drapssiktede Gamal Hosein hevder savnede Gry Hosein ikke forlot Faresgrillen klokken 16 den lørdagen hun forsvant, men ifølge TV 2 skal dette vitnet bare ha stått utenfor kiosken i ti minutter.

Samtidig har politiet valgt ikke å legge vekt på at et annet vitne skal ha gjenkjent Gry ved Odd Stadion.

Fant lister fra vareopptelling Politiet sier til Varden fredag at de har funnet lister som bekrefter at Gamal Hosein har hatt vareopptelling i Faresgrillen og at det ikke lenger er tvil om at det virkelig har vært vareopptelling i kiosken.

Allerede kort tid etter at Gry Hosein ble meldt savnet, ble det kjent at døra til Faresgrillen var stengt en periode lørdag 13. januar. Forklaringen til Gamal var at ekteparet hadde holdt vareopptelling.

— Jeg kan bekrefte at det er blitt funnet lister som viser at det er blitt holdt vareopptelling. Vi har ikke grunn til å tvile på den delen av forklaringen, sier politiadvokat Jon H. Borgen, til Varden.

— Jeg regner med at det er bilen som står for tur i dag. Vi har nå fått medhold i varetektsfengsling for fire uker, derfor kan boligen vente, sier Borgen.

Mens teknikerne går igjennom den røde Opel stasjonsvognen, vil letemannskapene i dag utvide søket ved Trommedalen. I tillegg setter man i gang med overflatesøk lengst ute i Skienselva ved Porsgrunn, i Frierfjorden og muligens i Voldsfjorden.