Linda Didriksen ble meldt savnet fra sitt hjem på Ørnes i Meløy kommune 2. juni i fjor. Under et søk ved Storvikskaret i Gildeskål kommune den 1. juni i år fant politiet levninger etter henne.

Pågrepet Etter politiavhøret ble den 20 år gamle tidligere samboeren pågrepet og satt i arrest. Mandag framstilles han for varetektsfengsling i Salten forhørsrett. Politiet vil begjære brev— og besøksforbud under varetektsperioden.

Ifølge politiinspektør Ann Rødvei i Bodø politidistrikt, vil den 20-åringen bli tatt inn til flere avhør i løpet av helgen.

Ifølge politiet sa siktede ved innledningen til avhøret fredag at han ikke hadde noe mer å tilføye i saken. Den tidligere samboeren til Linda Didriksen har tidligere bistått politiet i etterforskningen.

Politiet opplyser at de ikke vil uttale seg om den videre etterforskningen av saken i helgen, men vil holde en pressekonferanse etter at siktede er fremstilt for varetekt mandag.NTB

Les også: Lindas samboer nekter straffskyldFakta om Linda-saken

DREPT: Linda Didriksen ble meldt savnet fra sitt hjem på Ørnes i Meløy kommune 2. juni i fjor. Under et søk ved Storvikskaret i Gildeskål kommune den 1. juni i år fant politiet levninger etter henne.