Funnstedet er i området hvor den savnede 16-åringen Jonas Fredbo sist ble sett.

— Jeg kan bekrefte at vi har funnet et lik på Ulsåk like utenfor Hemsedal, men kan ikke gi noen ytterligere opplysninger, sier lensmann i Gol og Hemsedal, Per Egil Garborg, til NTB.

Det har vært gjennomført omfattende leteaksjoner etter den savnede 16-åringen Jonas Fredbo fra Sandefjord, som forsvant under en klassetur til Hemsedal natt til 2. desember i fjor. Politiet satte denne uken i gang igjen letingen etter Fredbo, etter at den hadde vært innstilt en periode på grunn av store snømengder.

Liket ble funnet i området hvor de siste observasjonene av Fredbo ble gjort før han forsvant, men politiet vil foreløpig ikke uttale seg om hvorvidt det er Jonas Fredbo som nå kan være funnet.

— Det har jeg ingen kommentar til, sier lensmann Garborg.

Garborg kan imidlertid si at Kripos rutinemessig er koblet inn i saken.

— Kripos vil foreta de nødvendige undersøkelser på funnstedet. Deretter vil det bli en obduksjon og endelig identifisering, men det er for tidlig å si når resultatene fra dette vil foreligge, sier Garborg.

Lensmannen i Gol og Hemsedal bekrefter overfor NRK at politiet har vært i kontakt med Jonas Fredbos familie etter likfunnet onsdag ettermiddag.