Politi, frivillige og mannskaper fra Røde Kors deltok mandag kveld i letingen etter 17-åringen. En politihund og et politihelikopter har også deltatt i søket. Letemannskapene konsentrerer seg om området mellom E6 og Gudbrandsdalslågen. 17-åringen ble sist sett ved midnatt natt til søndag etter en stor fest i Sør-Fron Kulturhus.

— Det var en stor fest på kulturhuset, og konsert med Åge Aleksandersen. Vi har fått inn mange tips, og er sikre på at den savnede var på konserten. De siste observasjonene er gjort like ved kulturhuset, sier operasjonsleder Edmund Toftehagen i Gudbrandsdal politidistrikt til NTB. Det var foreldrene som meldte gutten savnet.

— Vi vet ikke hva som har skjedd, og har ingen konkrete spor å gå etter. Så langt er det ikke noe som tyder på at han har vært utsatt for noe kriminelt. Det er ikke svar å få på mobiltelefonen, og det har ikke vært bevegelser på kontoen hans siden han forsvant, sier Toftehagen.

17-åringen er 170 centimeter høy, slank og har middels hårlengde. Han var trolig iført svart genser, mørk T-skjorte og blå eller svart dongeribukse da han forsvant