Da Bergens Tidende var i kontakt med politiet i Sogn og Fjordane ved midnatt var det ikke gjort nye funn.

— Røde Kors Hjelpekorps og politiet i Sogndal hadde en felles briefing klokken 1900. De hadde da startet søk i elvemunningen. Folk som er omkomet i elven tidligere er funnet i dette området. Det fotalte Tor Kåre Fardal i radio PVest til bt.no søndag kveld.

— Det er funnet en gul college-genser i elva, 200 meter før Sogndal sentrum, men det er foreløpig uklart om denne kan knyttes til kanoen, presiserer Fardal.

Et ambulansehelikopter fløy opp og ned langs elven flere ganger søndag.

— I tillegg står det folk fra Røde Kors på alle broene for å sjekke ting som kommer flytende i elven, forteller Fardal.

Savnet kajakk

— Vi vet ennå ikke om det har vært folk i kajakken, eller om han har havnet i elven på annet vis. Det sa operasjonsleder Wenke Hope i Sogn og Fjordane politidistrikt til bt.no søndag.

Den grønne elvekajakken ble funnet rundt klokken 14.30, en halv kilometer ovenfor Sognehallen.

. Det er stor vannføring i elven. Det skal ikke være vanlig å drive padling i denne delen av elven, sier Hope.

Et helikopter fra luftambulansen drev i 17-tiden søndag ettermiddag søk fra luften. Lokale lensmannsfolk og frivillige fra Røde Kors satte samtidig i gang søk langs elvebredden.

— Det er også dykkere på plass, sier Hope.

Stein-Helge Selland hos politiet i Sogndal sier til PVest Sogn og Fjordane Radio at et tysk ektepar har etterlyst en kajakk.

— Men denne skal være blå, etter det vi har fått opplyst. Kajakken som er funnet er grønn, sier Selland.

Denne college-genseren ble funnet i elvekanten 200 meter fra Sogndal sentrum. Den bar preg av å ha ligget elven, men det er foreløpig ikke mulig å si om den kan knyttes til kanoen.
Tor Kåre Fardal/PVest