I samarbeid med Kagge Forlag gir det erotiske bladet Cupido ut en samling av erotiske tekster forfattet av norske kvinner.

I tillegg inneholder boken også et utvalg av menns seksuelle fantasier; i alt 84 erotiske historier som kan være både selvopplevd og skrevet som drømmer.

Boken «Norske seksuelle fantasier» er et dykk ned i saftige historier.som er forfattet for Cupido av de 84 kvinnene og mennene.

Cupiodoredaktør Cecilie Kjensli sier at bladet og Kaggge Forlag har tatt et utvalg av alle de sexfantasihistoriene som bladet har fått i sin 20 årige historie.

Drømmene til folk

ýVi vet ingenting om historiene som kvinnene og mennene skriver om er selvopplevd. Men det spiller i grunnen ingen rolle. Det viktige her er at det kvinnene og mennene skriver (i boken red.anm.) forteller noe om Ola og Kari sine drømmer og innerste seksuelle behov, om hva de skulle ønske de hadde opplevd, sier Cupido-redaktøren.

Den tidligere dildotesteren for et kjent varemerke følger seg priviligert som kan informere og formidle, i et ekte erotisk magasin, norske kvinners og menns seksuelle fantasier. «Norske seksuelle fantasier» utgis i sommer både i pocketutgave og i ordinærutgave av forlaget.

Stum av sex-snakk

Som omtalt i en annen BT-sak i dag blir norske kvinner stumme når de skal snakke om sex .

— Mange kvinner har ikke ordforråd for å beskrive sin egen seksualitet sier familieterapeut Eva Henriette Mohn til BT.

— Jeg må hjelpe dem i gang med noen vanlige erotiske fantasier som de enten nikker bekreftende til, eller rister på hodet av sier hun.

Nå kan de altså lese om, i den nye boken «Norske seksuelle fantasier», hva deres søstre fantaserer om og hvordan det står til med mannens innerste ønsker i senga.