Kripos er koblet inn etter at det uregistrerte liket ble funnet. Politiet utelukker ikke at vedkommende er drept. En kvinnelig kosovoalbansk asylsøker i 30-årene ble for to år siden meldt savnet av sin ektemann i Hallingdal, skriver Dagbladet.

Hun skal ha bodd på asylmottaket på Torpo turistsenter, rundt 20 kilometer sør for Ål. Undersøkelsene omkring dette er helt i startfasen, og mye skal være uklart i forbindelse med savnetmeldingen. Fortsatt er det usikkert om familien til kvinnen befinner seg i Norge.

— Vi vet rett og slett ingenting. Derfor undersøker vi nå saken grundig, men vi håper og tror at vi vil finne en naturlig årsak, sier politiadjutant Hedda Obstfelder i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

Liket ble funnet nedgravd 20 til 50 centimeter under torva. Levningene lå ikke i noen kiste. Liket er om lag 160 centimeter, og det lå nedgravd på siden mellom to graver. Ingen kvinne skal være begravd i det området på kirkegården på over 40 år.

–Dette er mystisk. Mandag får vi trolig vite mer fra Rettsmedisinsk institutt, sier lensmann Sverre Mostue i Ål til NTB.