Politiet i Oslo ville tirsdag kveld ikke bekrefte overfor NTB at en 35 år gammel kvinne er pågrepet og siktet for å ha drept sin mor.

— Dette kan jeg ikke bekrefte fordi avdøde ikke er identifisert ennå. Hun vil bli obdusert onsdag, og da vil vi også vite mer om hennes identitet, sier vaktleder Sindre Flaate ved Kriminalvakta til NTB.

- Masse blod

— De to som er involvert i saken, er mor og datter. Jeg har fått bekreftet av politiet hvem den avdøde er, sier nabo Magnus Bruvik Johannesen til NTB.

Han var inne i gangen i leiligheten der avdøde ble funnet.

— Det var masse blod på gulvet, og blodige fotspor i gangen, sier Bruvik Johannesen til NTB.

Politiet rykket opprinnelig ut til leiligheten etter at de fikk melding klokken 15.31 om en kvinne som så ut til å ville hoppe ut fra en veranda i bygården. Kvinnen tok seg senere opp på taket av bygningen. Her skal hun ha viftet med en kniv, og kuttet seg selv i hånda flere ganger. Kort tid etter ble den drepte kvinnen funnet i en av leilighetene i bygården, opplyser politiet.

Til sykehus

Den pågrepne kvinnen ble brakt til Ullevål universitetssykehus for en sjekk av skadene hun pådro seg.

Vaktleder Ole-Petter Jacobsen ved Kriminalvakta i Oslo politidistrikt kunne tirsdag kveld ikke si noe om når den siktede kvinnen vil bli framstilt for varetektsfengsling.