Den tiltalte kvinnen (43) avviste alle påstandene om overgrep mot gutten. Men retten mener han er troverdig, og har lagt forklaringen hans til grunn, samt forklaringen til flere vitner, skriver Fædrelandsvennen.

— Jeg ble på en måte litt slave. Jeg kom når hun ville jeg skulle komme, sa den nå 25 år gamle mannen da saken gikk i Kristiansand tingrett.

Begynte med trampoline

Gutten ble kjent med kvinnen da han ble kjent med hennes jevngamle sønn, og kom for å hoppe på trampolinen i hagen hennes. Han var så vidt fylt 14 år da overgrepene startet.

Gjentatte ganger hadde den 18 år eldre kvinnen samleie med ham mellom mars 2003 og juni 2004.

— Jeg trodde det var normalt, men har skjønt at i ettertid at det ikke var det, forklarte han i retten.

Sammen i et tidligere liv

Han forklarte også at kvinnen påstod det var et spesielt bånd mellom dem: De hadde vært mann og kone i et tidligere liv. I tillegg mente hun at den yngre søsteren hans, som også var en hyppig gjest i huset, var barnet deres.

Gutten slet i mange år med tankene om det som skjedd, og anmeldte overgrepene først i 2012. Han følte et sterkt behov for å få sannheten frem da han fikk sin første sønn.

Må betale oppreisning

Aktors påstand var fengsel i syv måneder. Retten la til to måneder i sin dom, og har lagt betydelig vekt på det store antall overgrep og at gutten utviklet et rusproblem som følge av kontakten. Hun ga ham og søsteren både hasj og tabletter.

Selv avviste hun påstandene om å ha forsynt barna med narkotika, men bekreftet at hun hadde et rusproblem på den tiden.

Kvinnen er også dømt til å betale ham 100.000 kroner i oppreisningserstatning.