En 21 år gammel kvinne ble lagt inn på Bærum sykehus i koma etter Justin Bieber-konserten i Telenor Arena tirsdag kveld.

Sykehuset opplyser at 21-åringen har våknet igjen og er til observasjon.

— Tilstanden ble betegnet som alvorlig da hun ble innlagt, men hun begynner nå å våkne igjen, forteller Frank Reiersen, kommunikasjonssjef i Vestre Viken helseforetak, til Aftenposten.

«Ikke en gunstig tilstand»

Han vet ikke hva som var årsaken til at kvinnen havnet i koma, men opplyser at hun vil bli til observasjon.

— Det er klart at koma ikke er noen gunstig tilstand å være i, sier Reiersen.

Det oppsto på et tidspunkt kaos tirsdag kveld, da flere fans på vei ut av Telenor Arena fikk det for seg at Justin Bieber vinket til dem fra vinduet. Flere personer skal ha blitt klemt inn mot gjerder da de skulle ut av hallen etter konserten, blant dem en mor og datter fra Stord.

Politiet frykter at noen kan ha forsøkt å lure Bieber-fansen fra innsiden med vinkingen, forteller innsatsleder Tomm Berger i Oslo-politiet.

Sendte seks ambulanser

— Vi vil anmode alle om ikke å spre rykter eller prøve å lure noen, for det kan føre til farlige situasjoner. Man må ha respekt for denne fanskaren, sier han.

Totalt seks ambulanser ble sendt avgårde fra arenaen til sykehus i Oslo-området i løpet av konserten.

— Totalt sett er vår konklusjon at dag én er bestått, og vi fornøyde med fansen. Så er det punkter vi kan gjøre enda bedre onsdag, sier Berger.