ý Et vitne observerte en uoverensstemmelse på fortauet mellom en mann og ei jente i Herikstadveien en kilometer fra Bryne sentrum. En mannsperson sprang så bort fra stedet, og da vitnet kom bort, var jenta segnet om på fortauet. Hun hadde så store skader at hun ble erklært død kort tid etter, sier lensmann i Time, Geir Magne Aanestad, til NTB.

Etterforskes som drap Han kan ikke opplyse hva slags type skader jenta hadde, av hensyn til etterforskningen, men bekrefter at det skal ha vært utøvet så stor vold mot henne at hun døde av skadene. Politiet kjenner verken identitet på offer eller gjerningsmann, men ifølge politiet er den døde jenta i 20-årene. Kvinnen ble funnet klokken 02.45 natt til søndag. ý Vi etterforsker saken som drap, sier Aanestad til NTB. Politiet har sikret åstedet og foretar nå tekniske undersøkelser. De har også startet taktisk etterforskning av drapet. Ifølge Aanestad vil politiet vurdere å ta kontakt med Kripos for bistand.

Ukjent identitet Aanestad sier til NTB at de er interessert i opplysninger fra vitner som kan ha sett jenta eller mannen lørdag kveld eller natt til søndag, eller kjenner identiteten til jenta. Den døde jenta var kledd i blå dongerijakke, hvit bukse, vid skjorte og en oransje topp. ý Vi vil svært gjerne at folk som har opplysninger, tar kontakt med oss, sier Aanestad.