Politiet i Tromsø opplyser at kvinnen ble funnet død i en bil i Gryllefjord i Torsken kommune torsdag, skriver Aftenposten .

— Innledende undersøkelser av kvinnen viser at hun er drept. Politiet venter at en foreløpig obduksjonsrapport vil foreligge over helgen, skriver politiet i en pressemelding.

Den siktede 33-åringen, som er eier av bilen der kvinnen ble funnet, er asylsøker og har oppholdt seg i Norge siden 2003. Han ble pågrepet fredag morgen. Mannen har fått endelig avslag på sin asylsøknad i Norge.

Trolig siktedes kone

Troms politidistrikt har anmodet om teknisk og taktisk bistand fra Kripos.

Mannens kone har tidligere hatt et arbeidsforhold i Torsken kommune, men for over en måned siden - 22. november - meldte kommunen til politiet at kvinnen hadde uteblitt fra arbeid siden 19. oktober.

Mye tyder på at det er mannens kone som er funnet drept. Hun har også fått endelig avslag på sin asylsøknad.

— Identiteten er ikke med sikkerhet fastslått. Vi kunne imidlertid ikke unnlate å nevne disse omstendighetene, sier lensmann Arnold Nilsen i Lenvik til Aftenposten.no.

Avhøres i dag

Barnevernet har tatt hånd om hans to mindreårige barn.

Advokat Truls Heitmann har blitt oppnevnt som mannens forsvarer. Han har imidlertid ikke vært i kontakt med sin klient.

— Jeg jobber med å komme i kontakt med ham nå, og vet derfor ikke hvordan han stiller seg til siktelsen. Han skal trolig avhøres i løpet av dagen, sier Heitmann til Aftenposten.no.

Saken oppdateres.