— Et par minutter før midnatt fikk vi melding om en hendelse på et hotellrom. Politiet og lege ankom stedet omtrent samtidig. Legen konstaterte at kvinnen på rommet var død. En annen person som også var på rommet ble pågrepet av politiet, opplyser operasjonsleder Jan Inge Bugge i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Det var på et hotellrom i fjerde etasje ved Hotel Alexandra i Molde at kvinnen ble funnet død.

Etterforskes som drap

Politiet etterforsker saken som et mulig drap. Den pågrepne mannen er mistenkt i saken og vil bli avhørt så snart det lar seg gjøre, opplyser Bugge.

En hotellgjest opplyser til lokalavisen Romsdals Budstikke at hun i 0.30-tiden natt til onsdag skulle ut for å ta en røyk, og at det da var mange folk i gangen i fjerde etasje, både politi og andre. Da hun gikk ut av hotellbygningen, så hun tre-fire politibiler og to ambulanser utenfor. Deretter så hun en person bli båret ut i en ambulanse og kjørt bort.

Politiet hadde natt til onsdag ingen nærmere opplysninger om kvinnen og den pågrepne mannen.

Bråk på rommet

Politiet oppsøkte hotellet etter at flere bekymrede gjester hadde tatt kontakt, skriver VG Nett. Hotellets daglige leder Vanja Braute ble også varslet.

— Vi hadde fått melding fra en gjest som sa at det var bråk på et hotellrom, og nattevakten hos oss sjekket hva som skjedde. Nattevakten ringte umiddelbart til politiet, sier Braute.

De ansatte som var på jobb natt til onsdag ble samlet til et møte, og hele fjerde etasje ble avstengt.

— Jeg befant meg i baren da fire politibiler og to sykebiler kom kjørende. Alle gjestene ble bedt om å holde seg der de var, sier en av hotellgjestene.