Betjeningen ved Hydro Texaco-stasjonen på Gråmyra i Levanger fikk seg litt av en overraskelse da de gikk igjennom overvåkingsvideoene over kunder som hadde stukket av fra regningen i påsken, skriver Trønder-Avisa.

På en av videoene over synderne syntes de ansatte at de dro kjensel på svenskekongen, med dronning Silvia ved sin side. En telefon til det svenske hoffet bekreftet antakelsen: Det var virkelig Kungen som hadde stukket fra regningen.

— Etter å ha fylt bensin gikk sjåføren - en venn av kongen - inn for å hamstre litt godis og betale. Ved et uhell betalte han bare for godisen, noe som skjedde uten at han tenkte over det. Så gikk han ut og satte seg i bilen og kjørte videre, forteller pressesjef Nina Eld ved det kungliga svenska hoffet til Trønder-Avisa.

— Men innehaveren av den lilla mack’en i Trøndelag var en trevlig kille. Han godtok vår unnskyldning og vi gjorde opp for oss, siteres hun videre.

Ifølge avisen er pressesjefen lettet over at saken ble håndtert i minnelighet.

— Det er så rart med det. Når det skjer slike saker med vår kära kung, blir det ofte litt oppstandelse. Men i Trøndelag er dere så trivelige. Det synes kung Carl Gustaf og dronning Silvia også, sier Nina Eld.

Det svenske kongeparet har flere ganger feiret påske i Trøndelag.

BENSINSTIKKER: Svenskekongen, med dronning Silvia ved sin side, ble avslørt av video.