— Vi er 95 prosent sikre på at det var kronprinsen og hans kone. Muligheten er derfor stor for at de reiste med et Lufthansa-fly rundt klokka 10. Ifølge vår VIP-service hadde de ikke beskyttelse og de benyttet seg heller ikke av VIP-inngangen vår, sier talskvinnen, som ønsker å være anonym.

Ifølge et tysk TV-magasin, sitert av P4, kom kronprinsparet til den internasjonale flyplassen i Düsseldorf med to livvakter.

I olabukser

I olabukser og joggesko ankom det norske kronprinsparet helt uanmeldt et av Düsseldorfs beste hoteller mandag kveld.

Det nygifte kronprinsparet hadde ikke bestilt rom på det femstjerners businesshotellet Steigenberger Parkhotel i Düsseldorf, men ankom helt uanmeldt - i jeans og joggesko ý på kvelden mandag, opplyser salgs- og markedskoordinator Sabine Caso til NTB.

Ikke gjenkjent - De så helt vanlige ut, og det gikk tid før vi skjønte hvem de var. Det var en av de ansatte på hotellet som gjenkjente dem, sier hun.

Steigenberger Parkhotel er et av Düsseldorfs beste hoteller, og ligger flott til, bare noen få meter fra Rhinen og Gamlebyen.

Paret sendte først sine to sikkerhetsvakter inn på hotellet for å sjekke belegget, før de selv kom etter, forteller Caso. De 12 suitene ved hotellet var alle opptatt, så det nygifte kronprinsparet måtte nøye seg med et vanlig dobbeltrom.

Ble på hotellet

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit forlot ikke hotellet fra de kom mandag kveld til de sjekket ut ved 8.30-tiden tirsdag, forteller Caso, som ikke kan svare på om paret nøt en bedre middag på hotellet om kvelden.

Paret dro videre etter først å ha flanert i byens kjente handlegate Königsallee, hvor de straks ble gjenkjent, ifølge nyhetsbyrået DPA.

Markedskoordinatoren opplyser at hotellet ikke gjorde noe spesielt ut av at de hadde Norges kronprinspar på besøk:

— Mitt inntrykk var at paret ønsket å være anonyme og alene, sier hun.

De to turtelduene forlot hotellet i personbil med danske skilter, men Caso aner ikke hvor reisen nå går for de nygifte.

Steigenberger Parkhotel er et av Düsseldorfs beste hoteller, og her overnattet det norske kronprinsparet fra mandag til tirsdag denne uken. (Foto: SCANPIX)