På en pressekonferanse torsdag opplyste politiet at de nå hadde bedt om bistand fra Kriminalpolitisentralen i Oslo.

Samtidig understreket politiet at det foreløpig ikke er noe som tyder på at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med forsvinningsnummeret, melder NRK.

Politiet innstilte leteaksjonen etter Reidun Hardang Natadal (39) onsdag etter å ha lett etter henne i tre dager uten resultat. Slektninger og venner fortsetter letingen etter kvinnen på eget initiativ.

Et tyvetall personer er avhørt det siste døgnet, og politiet regner med å avhøre flere personer de nærmeste dagene. De har fått 30-40 tips i forbindelse med etterforskningen.

I tillegg til at Kripos nå trer inn i saken, har politiet på Notodden også fått hjelp fra politiet i Grenland.

— Vi har fått hjelp fra Grenland politistasjon av tekniske etterforskere som skal være med og systematisere informasjon som vi får etter hvert, sier politioverbetjent Jan Henrik Henriksen i Telemark politidistrikt.

Politiadvokat Jon Borgen, som ledet etterforskningen i Gry Hosein-saken, arbeider også med forsvinningen på Notodden. Reidun Hardang Natadal ble meldt savnet av familien mandag formiddag. Politiet har ennå ingen formening om hva som kan ha skjedd med kvinnen. Det siste livstegnet fra 39-åringen var en tekstmelding hun sendte til en bekjent i 5-tiden søndag morgen.

Reidun Hardang Natadal er 175 centimeter høy. Hun har slank kroppsbygning og lyst blond hår. Da hun forsvant var hun trolig iført en militærgrønn jakke, mørke benklær og mørke eller svarte støvletter.

(NTB)