Den siste gruppen med pårørende kom til Milano onsdag og hadde en privat minnestund ved ulykkesstedet på Linate-flyplassen torsdag, til tross for at ulykkesstedet igjen var stengt for etterforskning.

Var på ulykkesstedet

— De norske pårørende har fått anledning til å se ulykkestedet. Alle tar dette så godt som det er mulig i en svært vanskelig situasjon, sier studentprest Torbjørn Holt, som har fulgt de pårørende i Milano, til NTB.

Holt reiser sammen med de siste pårørende tilbake til Oslo torsdag kveld. Minnegudstjenesten i Oslo domkirke klokken 12 fredag ledes av biskop Gunnar Stålsett og Kongen har tilsagt sitt nærvær.

I tillegg vil stortingspresidenten og statsministeren være til stede. Det vil også representanter for konsernledelsen i SAS.

Norden representert

Tilsvarende minnehøytideligheter blir holdt i København fredag klokka 15 i Vor Frues Kirke, i Stockholm klokka 11 i Storkyrkan og i Milano lørdag 13. oktober klokka 10.30 i byens barokkatedral il Duomo.

De nordiske landene vil være representert på ambassadørnivå ved minnegudstjenesten i Milano.

— Dette blir en på alle måter stor seremoni, ledet av kardinalen i Milano. Trolig vil hele den store katedralen fylles, sier Norges ambassadør i Milano Geir Grung. (NTB)