– Mannen er blitt stukket i rygg, mage, bryst, lyske og arm. Han er alvorlig skadd, og ble fraktet til Sykehuset i Vestfold, sier operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 5.00. Den skadde er en 22 år gammel mann fra Tønsberg. Politiet ser veldig alvorlig på saken, og har nå satt i gang en bred etterforskning.

– Vi gir saken høyeste prioritet, men det har kommet fram svært lite i de fem vitneavhørene vi har gjennomført så langt. Vi har ingenting som har ledet oss nærmere gjerningspersonen, sier politiadvokat Lise Dalhaug Øhrling i Vestfold politidistrikt klokka 17.00

Politiet har fått inn noen tips i saken, uten at disse har kunnet bringe klarhet i hva som egentlig har skjedd og bakgrunnen for knivstikkingen.

Sykehuset i Vestfold opplyser at 22-åringen er påført 15 knivstikk, hvorav tre har forårsaket alvorlige skader i bryst— og ryggregionen. Tilstanden til mannen er stabil. Han er blitt operert, og lå onsdag ettermiddag til observasjon ved intensivovervåkingen.

– Vi måtte lete etter den skadde, og han ble funnet ved klubblokalene til brettseilerklubben som holder til på Ringshaugstranda, sier Aronsen. Ringshaugstranda er Tønsbergs største strand.