26-åringen ble i Sør-Trøndelag tingrett også fradømt førerkortet for alltid, i tillegg til at han ble idømt 90 dagers fengsel og en bot på 5.000 kroner.

5. juni i fjor unnlot 26-åringen å stanse i en politikontroll fordi han hadde drukket. Med to passasjerer i bilen stakk man-nen fra stedet. Politipatruljen som la seg på hjul, bestemte seg etter hvert for å droppe jakten fordi farten ble for stor. Mel-lom Storås og Meldal kjørte han i 180-200 km/t, skriver Adresseavisen.

Senere på dagen stakk 26-åringen av fra en ulykke som han forårsaket etter at han trolig hadde kjørt i om lag 200 km/t. Mannen kjørte inn i en bil bakfra etter at han hadde avbrutt en forbikjøring fordi det kom biler imot. Bilen som ble påkjørt, gikk rundt to ganger før den landet på hjulene igjen. Verken mannen som kjørte bilen eller hans fire år gamle datter ble skadd i ulykken.

Etter ulykken gjemte 26-åringen bilen og fjernet skiltene. Han og de to passasjerene som var med, ringte til en kamerat og ba om å bli hentet. Deretter satte de seg i veikanten og drakk øl.