Mange av dem kjemper knallhardt for å bli tildelt femti poeng — som er maksimal poengsum - fra de andre brukerne. For å kunne gi noen femti poeng må man betale nettstedet ti kroner. Mange brukere lover gjenytelser dersom noen gir dem toppscore. Et vanlig vederlag er å gi ut msn-adressen, slik at man kan chatte sammen med webkamera.

Enkelte brukere er bekymret for at unge jenter stripper foran kamera som «betaling» for en høy poengsum. En 19-åring fra Oslo skriver:

Hva gjør man vel ikke for å komme på topplista?;) Det som er kvalmt er at det er mange som spør etter jenter med msn&cam, sitter virkelig noen og blotter seg på cam bare for å få en 50 poenger? Og da snakker vi fjortiss e ne... Uffameg!

En 20-åring fra Bodø er inne på det samme:

Hva er det med jenter som lokker med msn for fler poeng??? Snakk om cyberprostitusjon da...

En 15-åring skriver:

jeg syns det skulle vært aldersgrense på deiligst ass! fra 13-25 eller noe...mange her er jo altfor unge og de folka som er over 30?! de er jo gamle griser da...går etter folk som er over 10 år yngre! serriøst ass!

Nettsiden har også et diskusjonsforum der «sex» er det suverent mest populære emnet.

Flere bedrifter annonserer på siden. En av dem som har en annonse liggende ute, er Haugen Bok i Volda. Men innehaver Harald Haugen sier han aldri har inngått noe samarbeid med deiligst.no.

— Det hender fra tid til annen at annonser blir stjålet for å få nettsider til å virke mer seriøse. Dette skal jeg undersøke med en gang, sier Haugen.

14 ÅR: Dette er ett av bildene som er publisert på siden. Brukeren, en 17-åring fra Oslo, skriver at hun var 14 år gammel da bildet ble tatt. Over 2000 personer har stemt på bildet.