I dag presenterte Kripos et eget nettsted med opplysninger om etterforskningen av de mange overgrepssakene. Politiet håper å få inn tips som kan identifisere gjerningsmannen.

Tidligere i dag ble det kjent at politiet mener de sitter med DNA-spor i saken. Sporene skal stamme fra fire ulike åsteder.

Startet i 1993

Lommemannen kjennetegnes ved at han lurer små gutter til å stikke hånden ned i mannens bukselomme, der de ufrivillig kommer i kontakt med hans nakne kjønnsorgan.

Politiet presenterte i dag en oversikt over alle anmeldelsene de mener kan knyttes til lommemannen. Listen går helt tilbake til 1993, da mannen skal ha slått til ved Sognsvann i Oslo.

Det siste overgrepet skal ha skjedd i sommer, nærmere bestemt 14. juli i Skjolden. Se hele oversikten her!

Filmet under overgrep

lommemannen-kripos.no presenterer politiet en rekke tegninger og bilder av mannen. En billedserie fra et overvåkingskamera viser mannen i ferd med å begå et overgrep mot en gutt.

Der ligger også et kart hvor alle anmeldte forhold er avmerket. (På grunn av stor trafikk kan det gå tregt å få tilgang til siden).

Oversikten viser at lommemannen har vært svært mobil, og i flere år har beveget seg mellom Østlandet og Vestlandet.

«Politiet er av den oppfatning at de som er i kontakt med vedkommende, enten som familiemedlem, nabo, kollega eller liknende, burde kunne kjenne vedkommende igjen ut i fra bildene fra Trondheim», skriver Kripos på nettsiden.

Har du tips til politiet, kan Kripos kontaktes på lommemannen@kripos.no eller telefon 23 20 88 88.

Dette bildet av lommemannen er tatt av et overvåkingskamera i Trondheim, 6. september 2003.
Denne tegningen er laget på bakgrunn av overvåkingsbildene fra Trondheim.