18-åringen er mistenkt for flere brudd på veitrafikkloven etter at han kjørte utfor riksvei 65 med en campingvogn på slep. Inne i vogna satt jenta som omkom, sammen med enn annen person. Bilføreren hadde ikke gyldig førerkort for å kjøre med henger, campingvogna var ikke registrert og det er ikke tillatt å ha passasjerer i vogna under kjøring, opplyser konstituert politimester Ove Brudevoll i Nordmøre politidistrikt til Aftenposten.

— Her dreier det seg om flere brudd på veitrafikkloven. Derfor vurderer vi å sikte 18-åringen for uaktsomt drap, sier Brudevoll. Campingvogna ble brukt til provisorisk festlokale av lokale ungdommer, men fredag kveld ville de flytte den. I løpet av kjøreturen fredag kveld mistet 18-åringen kontrollen over bilen og campingvogna, og havnet utfor veien.

Tre personer satt i bilen, og en person befant seg i campingvogna sammen med jenta da ulykken skjedde. 14-åringen ble hardt skadd. Luftambulanse kom raskt til stedet og fraktet henne til Regionsykehuset i Trondheim, hvor hun døde lørdag morgen.