Flere nye, spennende bidragsytere og mer enn 40 utgivelser er med i høstkatalogen til Kagge Forlag.

Nye forfattere i forlaget er blant andre Einar Gelius, Astrid Mæland, Arne O. Holm, Terje Tvedt, Pia Haraldsen, Preben Z. Møller, Christopher Sjuve og Terje Håkonsen.

Det knytter seg stor spenning til Vålerenga-presten Einar Gelius, som kommer med boka «Til trøst. En bok om å miste noen du er glad i.». I den forteller han selvopplevde historier fra sine møter med mange sørgende og døende, om følelser, om livet og de mange ubesvarte spørsmålene.

Multikunstneren Arne Hjeltnes har skrevet «Alt for Noreg. Jobb og moro i Vesten og det elleville Austen». Den handler om Norge og nordmenn ute i verden, om kulturforskjeller og personlige observasjoner

Norske styrker

I en tid med norske, militære styrker på farlige oppdrag, har journalisten Tom Bakkeli i «Norges hemmelige krigere. Våre kommandosoldater i kamp mot terror» fått tilgang til materiale om spesialstyrkene som hittil har vært ukjent.

I boka forteller han om utvelgelsen av soldatene, om den beinharde treningen og forberedelsene fysisk og mentalt. Bakkeli følger norske spesialstyrker på jobb på ulike fronter i verden.

Millionærene

I en noe mer avslappet sjanger skriver Bjørn Takle Friis om lottomillionærer i «Ikke som andre millionærer». Der tar han for seg Lottospillets historie og de nyslåtte millionærene.

Forfatteren Takle Friis er mannen som ringte hjem til vinnerne etter de ukentlige lottotrekningene. Han vet derfor mye om reaksjonene hos dem han har snakket med og skriver om mytene, lykketallene og gevinstene rundt Lotto-spillet.