Haakon og Mette-Marit bestemte seg tydeligvis for å nyte den flotte vårdagen ute i solen. Barna så også ut til å kose seg i det flotte været. Både Marius og Ingrid Alexandra var med på rusleturen.

Bergensere på handletur trodde knapt sine egne øyne da de plutselig oppdaget at den kongelige familien ruslet rundt på Galleriet og Torgallmenningen.

I bryllup

– Vi skal i et bryllup, og vil helst ikke bli fotografert siden vi har med barna, sa Mette-Marit til bt.no.

Men kongevennlige bergensere klarte ikke styre sin begeistring. Mens Haakon stod med prinsesse Ingrid Alexandra på armen, kom flere bort for å snakke med de kongelige. Folk fisket frem mobilkameraene og sørget for å forevige øyeblikket. En begeistret dame bare måtte gi paret en spontan klem.

Familien skal også til Akvariet. Der får Ingrid Alexandra endelig sjansen til å treffe kjendispingvinen som er oppkalt etter henne. Så får vi håpe at Pingrid Alexandra er i bedre form enn i går. Da kastet hun nemlig opp etter å ha blitt vaksinert mot fugleinfluensa.

Se video av vaksineringen her!

Det er ikke kjent hvor lenge kronprinsparet blir i byen.

POPULÆRE: Kronprinsparet fikk en god klem da de kom ut fra handleturen på Galleriet. Bergenserne setter tydeligvis pris på besøket.
GORDON ANDERSEN (MMS)
Pingrid Alexandre (til venstre) følte seg ikke helt bra etter at hun fikk fugleinfluensavaksinen i går. Nå er hun forhåpentligvis bedre, for i dag kommer kronprinsparet på besøk.
SIV DOLMEN