Kveldsshowene til Jay Leno og David Letterman får Otto Jespersen til å virke som en smågutt. Bill Clintons sex-liv, George W. Bushs intelligens og visepresident Dick Cheneys skrøpelige helse får gjennomgå kveld etter kveld.

Blant episodene som komikerne aldri kan glemme er selvsagt Clintons forhold til Monica Lewinsky, Dick Cheneys mange hjerteinfarkt og den gangen president Bush besvimte etter å satt en saltkringle fast i halsen.

Lewinsky-affæren:

«President Clinton godkjente en lov i dag som gir alle fødende rett til å ligge på sykehus i 48 timer. Forutsetningen er at de signerer en erklæring om at Clinton ikke er faren.» (Leno)

«Penthouse har tilbudt Monica Lewinsky to millioner dollar for å posere naken. Det viser bare at Clinton gjør som han har lovet; han skaper godt betalte arbeidsplasser til unge mennesker.» (Leno)

«Om to uker vil ikke Clinton være president lenger. Da blir han bare nok en feit, middelaldrende fyr som plager servitrisene på Hooters.» (Letterman)

«Hillary Clinton er den kvinnen som folk beundrer mest, viser en måling. Kvinnene beundrer henne for at hun holder ut. Mennene beundrer henne for at hun lar mannen være utro hele tiden.» (Leno)

Dick Cheneys helse:

«Legene sier at Bush har den roligste hjerterytmen i Det hvite hus noensinne. Vel, Dick Cheney har jo vært nede i null en del ganger» (Leno)

«På sin 60-årsdag fikk Cheney en stor biff og løkringer til middag. Etterpå møtte han 100 donorer. Nei, ikke partidonorer, men hjertedonorer.» (Letterman)

«Det sies at Bush legger planer for å erstatte Cheney. Vel, fyren har fått satt inn nye blodårer og ny hjertepumpe. Jeg tror Bush prøver å erstatte ham bit for bit.» (Leno)

Da Bush fikk en saltkringle i halsen:

«Stakkars mann. Han besvimte og var bevisstløs i fire sekunder. Heldigvis var det de samme sekundene som Dick Cheney var bevisst den dagen.» (Letterman)

«En doktor sa at Bush besvimte fordi han har lavere blodtrykk enn gjennomsnittet. Alt er under gjennomsnittet på den mannen.» (Leno)

«Bush spiste og drakk til han kollapset, slo hodet i bordet og kom til seg selv etter noen sekunder. Etterpå sa han det var akkurat som på college» (Letterman)